Mihaela prinde elan in scandal

Monday, March 16, 2009

mihaela radulescu




















Mihaela Radulescu copil HOTEL Elan Schwartzenberg Dani Otil hotel PAPARAZZI Mihaela Radulescu Elan Scwartzenberg familie Dani Otil COPIL Mihaela Radulescu Elan Scwartzenberg ORGII copil MAMA hotel paparazzi Elan Scwartzenberg SEXUALE Mihaela Radulescu hotel copil aparat foto Dani Otil paparazzi hotel copil POLITIE Elan Scwartzenberg DIVORT Dani Otil Mihaela Radulescu scandal Elan Scwartzenberg APEL paparazzi hotel copil Elan Scwartzenberg.

Sper ca e tot ce ati vrut sa stiti. Oricum nu e nimic mai mult decat ati vazut la tv, ati auzit la radio sau ati citit pe net sau in ziare. Atat se spune. Peste tot. De ce ne intereseaza?

.

2 comments:

Steji said...

Ezakt. Ce D-zeu ne intereseaza (pe noi si pe altii) daca M.R. si-o trage cu barba-su sau cu unu' cu n-spe mii de ani mai tanar? Ce m-tii m-sii ii aia grija pe unii ce face E.S. sau D.O. in viata privata? Ce mare decoperire s-a facut daca au prins-o sarutandu-se cu unu' sau cu altu'?
Ma, oameni buni, ESTE VIATA EI!!! De ce n-ar scrie presa despre ce a facut bun? Vezi spectacole pentru strangerea de fonduri, actiuni caritabile. Lucruri bune pe care altii pot dar nu vor sa le faca. Lucruri bune pe care presa le da repede uitarii (repede = din start), ca, deh, sexul vinde. Vinde cui? Unui public indobitocit care nu-si poate lua privirea de la stirile de la ora 5, un public care numara mortii si ranitii pe degetele de la toate mainile familiei si ale vecinilor.
Ce rht ne-am prostit atata, fratilor? Inghitim kkt cu oala si ne prefacem oripilati. Pana la urmatoarea oala.
Nu-i tin partea Mihaelei sau a altor vedete in situatia ei. Pur si simplu nu vad de ce ne-ar interesa ce face ea in dormitor.
A mai aparut o stire azi cum ca ar fi in scandal cu Mandruta pt. ca l-a invitat pe Elan in emisiune (nu stiu care, ce si cum) si i-a luat interviu. A amenintat cu demisia si comenduirea A1 l-a scuturat un pic p-al Mandruta. Jenant. Nu stiu ce l-a intrebat in interviu, nu stiu nici ce-a raspuns Elan dar reactia ei mi se pare exagerata.

robin simion said...

sa zicem ca exista pornirea aia launtrica de a vedea pe geamul vietii intime a unei persoane publice. dar nu. noi vrem sa aflam TOATE detaliile, nenumarate ziare o au pe prima pagina, jurnalele nu mai ostenesc si toata lumea vorbeste despre asta. oare ce chiloti avea in seara aia?

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro