Cutremur de 7 grade de la Guvern

Thursday, March 5, 2009




















S-a decis, printr-o Hotarare de Guvern, ca un cutremur de 7 grade se repeta la 32 de ani.
Iar arunca maimuta cu cutremurul? Trebuie sa fim mai putin atenti la altele? La criza? La preturi? La alegeri europarlamentare si prezidentiale?

In document se vorbeste de consolidari. Poate a venit vreun cineva care tre sa ia niste bani din consolidari urgente, cu bugete aprobate urgent, cu lucrari demarate urgent, ca de, e criza si e foame de bani, baieti.

Se mai zice acolo de antenele de pe cladiri, ca-s de mare risc in caz de cutremur. Or fi deranjat pe cineva companiile de telefonie si trebuie avertizate.

Cica familiile trebuie sa aiba un plan de evacuare si un punct de intalnire. O secunda, ca nu mai pot sa scriu de ras. Cum adica? Aia se trezesc din somn si se gandesc la punctul de intalnire cu bunica? Si daca se intampla ziua? Dau toti fuga de la scoli, servicii, curve, sa se intalneasca in hol, langa tabloul cu boi?

Poate Guvernul s-a tampit dracului de tot. Poate a fost angajat Hancu. Poate a fost angajata vreo ruda a cuiva care are pasiuni telurice si vrea sa intre in istorie.

Sa ne intelegem. Nu se poate prezice un cutremur. Cel putin nu cu informatiile pe care le putem obtine in zilele noastre. Si, din 77 pana acum, au fost peste 4000 de cutremure in Vrancea, fapt care ne face sa credem ca nu sunt prea multe tensiuni acumulate acolo, gata sa irumpa la un semn al Guvernului.

Scenariile facute de mine mai sus vin din imbecilitatea actului care nu pare izvorat dintr-o minte normala si dezinteresata material.

Ma inclin si ma cutremur.

.

6 comments:

Anonymous said...

Asta mi-a amintit de diriginta mea din liceu (apropo...a mai fost cineva in clasa de dirigentie intensiv??? :)))) ) ... care ne spunea sa avem tot timpul telefoanele cu bateria full...ca in caz de cutremur sa sunam de sub daramaturi... Era gandul care o infiora cel mai tare...sa moara in cutremur si asta dupa experienta '77....acum ma gandeam ca ar trebui mai marii din stat sa ne faca cadou cate un 5110(sau stiti vreun telefon cu baterie mai buna si mai rezistent la socuri??...sa-i sunam in caz de cutremur... O zi buna tuturor :)

robin simion said...

o curajoasa si o ganditoare. ce se intampla daca pica si antenele de pe caldiri, mai ales de pe cladirile care s-au prabusit peste oameni? cum mai suna?

eu am auit ca e bine sa ai un fluier langa tine mereu ca sa poti fluiera cand sunt salvatori printre daramaturi, sa te auda. :))

Anonymous said...

Da frate...si o sa fie o fluiereala,mai ceva ca la concertele cu muzica house:))poate mixeaza Boc.....

robin simion said...

iti dai seama cum ar fi sa mergi printre ruine si sa auzi sute de fluiere. mi se face pielea de gaina.


ce nebunie era cu fluierele in cluburi:))
mi-a povestit niste dj din state ca in 90% din cluburile din state s-au interzis. si asta acum cativa ani cand la noi erau in floare.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Idle Downloads With NZB Files You Can Quickly Find Movies, Console Games, MP3s, Applications & Download Them @ Rapid Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro