Bigger Group s-a inchis

Monday, March 16, 2009










Pur si simplu. Si brusc. Azi, de dimineata. Bigger a fost mai demult Starlink. In 2007 a avut o cifra de afaceri de 14,7 milioane euro. Pentru 2008 se estima undeva la 20 de milioane.

Portofoliu de clienti: Anchor Group, Abbott Laboratoires, Adevărul Holding, Agroli Group, Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, AutoItalia, Bere Mureş, Biofarm, Brenac, Cheque Dejeuner, Citroen, Clal, Cris-Tim, CitiFinancial, Chronotime, Dom Perignon, Dura Lube, EuroExpo, Expo Top Construct, First One Communication, Fuchs, Hennessy, Lemarco, Metropolis Residence, MedLife, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Afacerilor Externe, Neopeninsula Residence, Oxford Gardens, Peter Murray, Planorama, Storck, Teknosa, Unicoms, Yves Rocher, Astra-Uniqa, AAV Group.
Dar s-a inchis.

Angajatii - vreo 40 - au ramas un pic masca. La telefonul fix al companiei se raspunde sporadic. Si atunci li se spune doar ca o sa vina un comunicat oficial si, daca au intrebari, sa li se adreseze prin avocati. Situl este o pagina alba.

Firma a fost vanduta unei domnisoare din Republica Moldova: Tatiana Rosca de 21 de ani. Marcel Straut - actionar - a spus ca "persoanele care au cumparat firma nu vor continua activitatea".

Ma intreb cat de repede o sa dispara fara urma aceasta Tatiana ca stim cu totii practica de a vinde firma cu datorii, probleme sau taxe neplatite unor cetateni straini care dispar. Poate mititca asta o sa faca un mare trust de publicitate care sa concureze cu WPP, Omnicom, Publicis sau Interpublic. :))


.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro