Alti imbecili romani violeaza Italia

Monday, March 2, 2009




















Alti doi, dintre romanii de treaba si cu pofta de munca plecati in Italia, au fost arestati. Pentru ca au violat o fetita de 12 ani. Acum doua saptamani, de Valentine's Day, alti doi romani au iubit fortat o fetita de 14 ani. Un altul a violat o batrana oarba de 83 de ani. La sfarsitul lui ianuarie 6 blambeci au fost arestati ca au violat o femeie. Si multe altele.

Mai exact, 8% din violurile din Italia sunt comise de romani. Cat testosteron! Cata prostie! Cata lipsa de educatie! Ce primitivi! Astia sunt romanii cu spirit latin. Si habsburgic. Si slav. Si otoman.

Stiu multi oameni care stau acolo si carora le este frica sa mai vorbeasca romaneste si stiu oameni care au fost in vacante sau cu treaba si au vorbit numai engleza. Pentru ca suntem vazuti ca o ciuma. Se vorbeste de castrarea violatorilor. Perfect de acord. Puteti adauga si violarea LOR repetata, ca metoda de pedeapsa.

.

3 comments:

Alex Sache said...

siguri sunt imbecili, dar de unde stii ca sunt romani si ce contribuite are calitatea de roman la chestia asta?

Nici primii nu sunt confirmati:

http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-5460166-italia-testele-adn-interceptarile-telefonice-arata-cei-doi-romani-acuzati-violarea-fetitei-14-ani-nevinovati.htm

robin simion said...

calitatea de roman are a face cu alea opt procente de violuri. cei mai violatori din italia sunt romanii.

si, ok, doi dintre ei nu au facut-o. cum ramane cu majoritatea covarsitoare care sunt adevaratii violatori romani?
te-ai gasit pe cine sa aperi.

Alex Sache said...

Ma apar pe mine si poate pe romanii din Italia, care au de suferit pe nedrept. Mereu ni se spune ca suntem prosti si necivilizati ca si cand ar fi o caracteristica intrinseca si ireparabila. Sunt zeci de cazuri de pedofili europeni in Romania si nimeni nu zice ca francezii sau belgienii sunt degenerati.
Italienii si alte nationalitati au exact acelasi potential criminal ca si romanii. De fapt, as putea sa spun ca dupa un perioada lunga de stat in Italia pot fi considerati la fel de italieni cei care locuiesc acolo.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro