Log off de la Injoy

Tuesday, February 17, 2009

Poate vrei sa ai internet acasa. Poate vrei sa iti schimbi providerul. Poate nu vrei sa omiti ce-ti spun acum: NU TE ABONA LA INJOY!

injoy internet









Motive:
1. Cade mereu. Cand ti-e lumea mai draga. S-a intamplat sa se adune si o saptamana pe luna.

2. Nu au echipe care sa lucreze in weekend si noaptea.

3. Se obliga sa-ti repuna conexiunea cazuta in 48 de ore de luni pana vineri. Deci, daca a cazut vineri seara, te poti astepta sa ai net marti seara. Sau nu.

4. Dupa ce spun ca repara te suna tot pe tine sa vada daca merge. Ei, sarmanii, nu au un laptop sa verifice daca ajunge semnalul pana in blocul tau.

5. Call center dezastruos. Nimeni nu stie ce ai vorbit acum o ora, sau ieri, sau acum o saptamana. Toti spn ca fac notificari, sesizari, reclamatii la superiori, dar nu mai exista nimic peste o ora.

6. Iti spun ca-ti fac reducere cu zilele in care nu ai avut net. Cu toate ca ai preferea sa AI si sa platesti intreg. Dar nu. Factura vine intreaga. Si nimeni nu stie despre ce vorbesti cand suni.

7. Factura nu ajunge, uneori. Si te trezesti cu netul oprit pentru neplata.

8. Ceri sa vorbesti cu un superior. Niciodata nu este unul acolo si niciodata nu te suna unul inapoi, asa cum te asigura ei.

9. Nu stiu nici macar care e procedura de reziliere a constractului.

Asta cred ca e firma perfecta. Ia bani si nu raspunde pentru nimic: echipamente, semnal, erori defectiuni, operatori imbecili, superiori indiferenti, pentru nimic. Pe site scrie asa: "Injoy sau nu, spune-ne! Ai la îndemână din partea noastra servicii pe alese, iar opinia ta ne face şi mai Injoy. Curaj!" Aiurea! Ii doare-n cot.

Era mai de incredere cand era o simpla retea de cartier, inainte sa ii cumpere Injoy astia.

Caut sa ma mut.

UPDATE:
Spicuind din alte bloguri... cateva linkuri gasite in 30 sec:

http://www.tudormateescu.ro/injoy-ma-lasa-fara-net-de-o-saptamana/

http://www.rasebo.ro/2009/02/03/injoy-s-a-apucat-de-blocat.html

http://www.nasul.net/Blog/Doua-vorbe-despre-INJOY.html

http://www.chiriac.ro/?p=117

Deci nu mint. ;)
.

12 comments:

Anonymous said...

Sper ca din considerente de etica sa nu fii folosit Internetul de acasa pentru a scrie acest articol. E ca si cum as merge la tine la lucru si as comanda un mash sau un banner pe care sa scriu ca "(angajatorul tau) SUCKS big time!" ;))
Altfel, arunca cu gunoi in ei cat vrei, ca un club doua ai desfiintat, poate deconectezi si un provider de net.. :-))

robin simion said...

scriu de la birou, ca acasa nu am net.
corect! ca e de la injoy. a se vedea update-ul cu links.

Anonymous said...

Nici eu nu recomand net de la INJOY numai bătai de cap am avut cu ei, dar ... factura am plătit-o întreagă întotdeauna, deşi aveam, acasă, net cu porţia, adică vreo câteva zile pe lună.
Nu exagerez şi nici nu e o glumă, e ... pur şi simplu România.

robin simion said...

a mai cazut de vreo doua ori de cnd am scris.

Anonymous said...

2. rar vezi pe cineva p teren noaptea... doar cand sunt fibre picate
3. poate ca se specifica... 48ore in zile lucratoare si nu calendaristice :D
4. acilea mi se pare normal... sa vada clientul ca firma este interesata daca iti merge... dar nu te-a sunat dupa 3-4 zile de la rezolvare? :D
5. daca se face sesizare se da si numar de sesizare... ai cerut asa ceva? sefi? poate ca nu au sefi si isi fac de cap :))
6. pentru reduceri tre sa te duci la casierie sa ceri reducere... am fost si eu nevoit sa fac asa ceva
7. drumul lung pana la client... mai bine le aruncam la gunoi... sau facem economie de tush :D... daca "beneficiezi" de ceva tre sa platesti
8. superiorii vor sa vorbeasca cu persoane competente... sau poate ca sunt prea competente persoanele respective pentru superiori
9. nu platesti netu... doar nu te-o da in judecata pentru asa ceva... ramai suspendat si uita d tine... sau... la casierie le spui adio

Sunt clint de la injoy... am avut probleme si eu pana s-a schimbat infrastructura... de ceva vreme mere bine...

robin simion said...

poate s-a shimbat la tine infrastructura. la mine tot pica la doua zile. ajung acasa si dau cu banul: merge sau nu merge?

Shadow said...

De cand a fost preluata Hertza, numai de bine le urez celor de la Injoy. Sunt din Bucuresti, si-mi pica netul o data la 2 zille,minimimum. Cel mai frumos e cand pica vineri seara :| . Chiar si acum acest mesaj il scriu de la birou.

robin simion said...

shadow - uita-te la ultimul post al meu sa vezi alternativa ;)

Unknown said...

foarte ciudat.
Eu sunt din Severin si pot spune ca il face pe rds din toate unghiurile...
1. linie simetrica
2. 20, 30 Mbps
3. Metro chiar si cu rds
4. ip fix (unora li se pare aiurea sa aibe ip static dar acesta este de fapt un serviciu premium nu... sa aloci la gramada niste ip-uri, tu neavand destule si mizand pe faptul ca nu sunt tot timpul toti abonatii conectati)
5. Toate astea le am stand chiar la casa.

foarte multumit de Injoy!
Ii iubesc chiar! (si nu, nu lurez la ei)

robin simion said...

dreyfus - poate esti tu un norocos, cu toate ca imi vine greu sa cred la cat am patimit eu cu ei. cert este ca, de cand m-am mutat la UPC, nu am avut niciuna dintre problemele pe care le aveam cu injoy. sunt foarte multumit, cu toate ca viteza este un pic mai mica.

Anonymous said...

PRIETENE LUCREZI CUMVA LA UPC ?
SAU U NU VREI SA PLATESTI DELOC SI CAUTI MOTIVE ASA CA NU TE MAI ATAT CA INJOY E CEL MAI TARE BA BAIATULE

Peter Attila said...

pfffff…nici inamicilor nu as recomanda “serviciile” injoy…mi sa taiat internetul min 10 ori,cu toate ca NICIODATA nu am intarziat cu plata facturilor…+mi se taxeaza 5 lej/pe lune pentru servici telefonie inexistenete,care nici nu sunt in contract…mam dus ca sa inchid contractul cu ei si au spus ca trebuie sa platesc 50% pentru cele 2(?)ani ramase din contract…mai astept inca o luna si daca tot vor sa batjocoreasca de mine chem OPC-ul…daca eu platesc 300 ei o sa plateasca 10.000,va garantez eu.btw nici mie numi merge netu de 5 zile cu toate ca am raportat de la prima zi.NU FACETI ABONAMENT INJOY INTERNET!!!

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro