Inainte era ma bine

Thursday, January 22, 2009

De dimineata am stat blocat 15 minute. Nu. Nu pe Magheru, nu pe Mihai Bravu, nu pe Bratianu, nu pe Barbu Vacarescu. Nu.
Pe o amarata de straduta din spatele Marriott-ului. O iau pe acolo, in drumul spre serviciu, intru scurtarea drumul, evitarea aglomeratiei si evitarea unor semafoare nesimtite. De obicei sunt 2-3 masini pe toata strada respectiva.

Acum erau 20, in rand, blocate, printre cele parcate pe stanga si pe dreapta. Strada fiind cu sens unic in sensul in care merg eu. Dupa 15 minute de spume - spumele tuturor - am aflat si cauza.
O tanti intrase pe interzis. Normal. Nicio surpriza. Cand au venit masini si i-au zis "mars!" a intervenit surpriza: nu stia sa dea cu spatele.

Totul s-a rezolvat cand a facut schimb de masini cu unul din coada(care a dat-o mai mult fortat jos). El a dat masina ei cu spatele, ea i-a condus Matizul 30 de metri si gata.

Cum sa nu stii sa dai cu spatele? Cum isi iau permisul oamenii astia? Si ce cauta pe strada daca nu stiu ce e aia marsarier?

UPDATE: imi place ca femeile au comentat. doar pe messenger :))

.

5 comments:

Steji said...

Asa este si cumnata-mea. "Daca vreau sa dau cu spatele si sa merg in stanga, in ce parte invart de volan?". Te ia durerea de cap!

robin simion said...

aoleu! am ras tare! e un virtuoz al volanului :)

Anonymous said...

apropo de asta http://www.youtube.com/watch?v=_whWTxv5zck

Anonymous said...

Pai e destul de complicat,masina merge de-andaratelea si creierul nu poate sincroniza miscarile cu imaginile preluate de-andoaselea...
La noi a ramas antologica faza in care o foarte fitzoasa cucoana , proaspata posesoare de ML , a chemat soferul institutiei sa-i scoata masina din parcare.(un pispirica ,vai steaua lui, care nu birjarea decat o Dacie de douj' de ani).

Mai grav este ca umbla slobode prin trafic , si lor li se par perfect normale, justificabile si de-a dreptul minore... astfel de " inabilitati" ...

DeeDee said...

Sunt de acord! Nu lasati femeile la volan!!!
Eu am promis ca daca mai vad femeie ca se apropie la o distanta mai mica de 50 cm de masina mea - distanta periculoasa, zic eu - ma dau jos la ea si o bat!!! Asta dupa ce una m-a lovit cand incerca sa faca stanga prin spatele masinii mele, in timp ce eu stateam linistita la semafor... La naiba!
Aaa, uitasem: sunt femeie! :D Dar nu conduc in halul asta! Hell noooooo! ;))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro