Procurorul Dracului

Thursday, December 18, 2008

Un procuror in exercitiul functiunii. Cu legea in mana?




Imbecilul asta, Vasile Pop(sau Tatuca), ar trebui sa ma protejeze pe mine daca sunt prejudiciat moral, fizic sau material de umflatii aia doi. Si el ii pune sa mearga la preot sa se spovedeasca? Si le da drumul?

Normal ca peste 3 zile se razbuna pe toti implicati: pe trecatori or sa-i bata ca s-au uitat si au vorbit, pe politist or sa-l imbranceasca si or sa-l ameninte ca-i pun capul in punga iar pe fata aia or s-o violeze si sechestreze din nou.

O fi si asta un caz de procuror filmat de interlopi cu prostituatele lor, cum am auzit prin anumite orase? Si, astfel, ei sunt liberi sa faca orice ca sa tina cd-ul in sertar. Sau o fi un simplu caz de procuror corupt? Sau un caz de procuror care face afaceri cu ei...

In sprijinul variantelor de mai sus, mai atasez un film. Relu Cale, Seful Departamentului Stari Conflictuale Grave din Craiova. Adica ala care ar trebui sa se ocupe de infractori, interlopi periculosi, e cu ei la aceeasi petrecere si da dedicatii la manelist. PTIU!




In conditiile astea mie imi este oficial frica sa mai traiesc in tara cu parodia asta de politie si justitie. Te poate baga orice ceafa-lata, care da fete la produs, la puscarie. Pentru ca poate. Sau te lasa fara casa, fara masina, fara o mana, fara nevasta, fara un ochi, paralizat, mort, fara sa pateasca nimic. Pentru ca poate.

Pentru ca politia si justitia sunt cam degeaba...

.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro