Taximetristul loveste din nou

Wednesday, November 19, 2008

Aseara, in drum spre casa, nebunie mare de la Palatul Parlamentului spre Rondul Cosbuc. In fata girofaruri. De politie si de ambulanta. Agitatie mare de paramedici. Am reusit sa traga cateva cadre cand am trecut.





Un taxi lovit tare. Singura varianta plauzibila e ca a iesit fara sa se asigure, venind dinspre Beckerbrau si l-a luat unul ce venea pe b-dul Libertatii.

Pacat ca e accidentat(destul de grav dupa agitatia paramedicilor si dupa cum e masina chiar in usa lui) dar eu m-am cam saturat de taximetristii astia. Am mai scris o data despre ei.

Se baga oricum, oriunde, li se pare ca li se cuvine orice. Ei cred ca sunt o casta, un soi aparte, niste alesi, sange nobil. Capete seci, covrigu'n mana. Da, niste gaini, cea mai mare parte.

In weekend, in fata magazinului Unirea, eu cu Bubu. Nu ne-au luat 3 maisni la rand. Vesnica intrebare: Unde mergeti? Si le-am spus. Merg cu mana la telefon si va reclam. A iesit unul din masina, ca de ce sunt, ca se retrage, ca a terminat tura, ca VA ROG. La fel spuneau si ceilalti, la fel spunmereu. Sclavilor, va reclam de fiecare data. La doua sau trei reclamatii(in functie de companie) va dau afara.

Daca i-ar reclama toata lumea poate s-ar prinde ca nu mai merge asa. Romanul mesteca-n barba o injuratura si, fara sa-i reclame, isi netezeste drumul catre ale mitocanii din partea lor.

Si catre alte accidente.

5 comments:

Anonymous said...

parca esti de la antena 3...enerveaza-te si tu dupa ce vezi exact ce s-a intamplat...macar dintr-o sursa...altfel, incet-incet, lumea ta va fi tot mai intinsa si tu vei avea tot mai multa dreptate, zorro ce-mi esti :)


si, apropos, si pe mine ma calca pe nervi taximetristii si sunt de acord cu reclamatul lor cand nu vor sa te ia (o si fac dupa care si verific ce s-a intamplat cu reclamatia)

hai liberare!

robin simion said...

si eu am sunat azi sa vad ce e cu reclamatia mea. o sa ma sunt un supervisor. de fiecare data sun sa verific :)

robin simion said...

si, in intersectia aia, taximetristul putea fi lovit tare, din lateral, in doua cazuri:
1. a iesit fara sa se asigure dinspre berarie
2. a facut stanga spre perarie, dinspre rond, fara sa se asigure

Anonymous said...

scuze, mereu scuze...cred ca trebuie sa reevaluam relatia asta.. :))

robin simion said...

da, si niciodata nu aduc banii in casa. :))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro