Drink building

Tuesday, November 25, 2008

In weekend am fost in teambuilding. Busteni.
Imbarcati in masini, plecati, ajunsi, parcati, despachetati. O vila aproape de partie. Frumos.
Afara - frig si uscat. S-aplimbat, s-a dansat, s-a baut, s-a ras, s-a jucat pe wii, cu cartile, cu tablele. Buun. Si ne-am culcat.

Ne-am trezit sambata. Am dat draperiile. Am inghetat. Afara era viscol si 20 de cm de zapada(cel putin). Iuhuuu! Lui Daniel ii era frica sa se uite pe geam. Sa nu-l pacalim ca ninge! :))

Si asa se vedea(si tot ningea, tot viscolea):


















Am avut, vreo 3 ore, o intalnire cu niste oameni. Dupa care pranz(inghitit repde ca ma gandeam la ATV). Dupa niste tangouri ale celor care ziceau ca se ocupa sa gaseasca masinutele(ca e zapada, ca aluneca, ca e departe cel ce le inchiriaza) am luat problema in mana. Am mers la baza partiei unde, normal, erau numere de telefon. Am sunat si am gasit locul. La 10 minute de mers. Pam-pam!

Am fost si am luat. A fost bestial: zapada, vant, viscol, alunecus, tractiune, mers numai de-a latul pe toata drumurile de pe o parte pe cealalata. Mi-a facut si doua faze marsarierul. Nu a vrut. De doua ori. Si a trebuit sa-l smucesc din troiene. Si nu e chiar usor. :) Dar a fost mult prea tare!





























Dupa care somn de voie. Si iar ne-am petrecut pana pe la 5.

Duminica am plecat incoace in ultimul moment liber. Am facut 1:40. Pac-pac!
Dupa noi - potopul.

.

2 comments:

Pisicot said...

Frumuşel, bravo :)

robin simion said...

da, si cu ocazia vizionarii pozelor am rememorat si anul trecut si anul 2006.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro