Cancan de toata jena

Monday, November 3, 2008

De dimineata, la Guerrilla, vocea lui Dobrovolschi si vocea lui Craioveanu citeau din Cancan marele reportaj:

"In timp ce asteapta aprobarea unui credit de 1,7 milioane de euro, Stefan Banica Jr. a decis sa nu mai arunce banii pe fereastra si a inceput sa se zgarceasca la 10 lei, preferand sa spele masina in fata casei, in loc s-o duca la spalatorie."


















Si se hahaiau. Ca ce boi sunt astia de la Cancan. Ca asta nu e stire.

As avea doua comentarii la spalarea masinii in regie proprie:
1. Eu mi-as spala masina NUMAI acasa! Nicaieri, in orasul asta de doi lei, nu se spala bine. La nicio spalatorie. Trebuie sa le arati tu, de fiecare data, cu degetul, locurile in care nu au ajuns. SI asta DE FIECARE DATA. Si, dupa ce le arati o data, cand te intorci, le mai arati o data, pentru ca au scapat si de data asta unele. Mi s-a intamplat sa ii arat jantele, jenant de murdare, de 2(doua) ori: "Pai jantele sunt murdare!", "Bine, le sterg". A dat 2 secunde cu carpa si gata. A trebuit sa ii explic ca nu are cum sa le stearga bine daca nu le ia spita cu spita. Ca sa intelegeti despre ce vorbesc:
















2. Nu sunt de acord, totusi, cu spalatul masinii pe strada. Daca ai intrarea ta, aleea ta, curtea ta, atunci da. Sa faci balti si spume pe strada nu e ok.

.

16 comments:

maria said...

adica tu te vezi, asa, cu periuta in fata blocului in fiecare duminica dimineata?

robin simion said...

maria, citim cu atentie ce scrie? pe aleea ta, in curtea ta, nu in locuri publice. si nu neaparat eu, pot suna niste prietene. :))

maria said...

ma scuzati, cu periuta in curtea proprie....si oricum nu faci mizerie, mai cureti si tu nitel

robin simion said...

dar ce masina curata as avea...

maria said...

ce te opreste? cat stai la semafor de ex

robin simion said...

la semafor am altele de facut: sa scutur scrumiera pe jos, sa arunc ambalajele, sa claxonez doamne, sa scuip, sa dau muzica tare, sa trag frana de mana si sa fac miscari sexuale cu fundul masinii

Pisicot said...

Maria, aş vrea să te văd pe tine cum îţi speli maşina săptămânal. Ca şi pe mine dealtfel :-)))

robin simion said...

bine, eu as vrea sa ma vad si pe mine spaland-o saptamanal. ideea e ca as vrea sa o faca bine cand ajung la ei.

maria said...

pisicot- mie trimestrial mi se pare suficient. acu'de exemplu am spalat-o si toata lumea remarca zgarieturile....

Anonymous said...

Eu mor de ruşine. După ce am ratat la mustaţă spălarea din luna septembrie, octombrie a trecut mult prea repede...şi când mă gândeam că vin sărbătorile şi totuşi, hai treacă de la mine, mi-a spălat-o mama ieri (btw, se pune pe noiembrie?).
Deci m-a cam făcut de băşcălie :(

maria said...

se pune clar, cum sa nu. eu am spalat-o saptamana trecuta- cum spuneam, dupa spalarea din august- si pana in craciun nu cred ca mai vede apa....

Mihai Grecea said...

Eu am spalat-o ultima data la inceputul lui iulie, parca. De atunci am pe ea muste din 4 tari straine + Ro. Si urmele de la stolul de vrabiute pe care le-am facut praf la 200kmph saptamana trecuta :(

Dar nu e vina mea. Asa proaste cum sunt spalatoriile in Bucuresti, am facut lunar cel putin 2 tentative de a merge la spalatorie (asta inseamna minim 8 incercari). Si de fiecare data am gasit cate o coada de minimum 6 masini. Iar timpul meu e mai pretios decat lacul de pe vopseaua masinii... Pana la urma e doar un fier...

robin simion said...

a mea, dupa ce ca nu era spalata, a prins si ploile pana la predeal si inapoi via pitesti-campulung-bran. multa mizerie in muntii nostri.

robin simion said...

mihai, fier sa-i ramana numele. da' ce ne mai place... :)

Steji said...

Eu le spal pe toate (3) aproape saptamanal. Ma rog, nou venita are parte de tratament special: presuri, aspirator, silicoane (n-spe tipuri), ceara... Da' le spal in curte cand este vecinu' plecat si am toata curtea la dispozitie. Cand e el acasa, scot masina juma' in strada, juma' in curte. Mai sictiresc niste babe (cliente sigure si permanente), ma mai uit pe dupa porti daca vine cineva cand o clatesc, da', per total, le fac frumoase. Si matur de langa bordura si apa rezultata, na!

robin simion said...

care esti tu model de comportament

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro