Bigger speed - bigger mess

Tuesday, September 30, 2008




Nu comentez.

.

Foarte tare, frate...lli

Monday, September 29, 2008






















Vineri seara. Facem echipa(Piturca, nu despre tine e vorba, du-te la cazino). Echipa de mers in club. Ne adunam la unul acasa, facem incalzirea(Piturca, vezi de treaba ta), radem bine si chemam taxiuri. Pana aici e bine. Am mai facut.

Am ajuns la Fratelli. Animaleala, ca de obicei. Noroc ca aveam masa si nu ne-am calcat prea tare in picioare. Atmosfera prietenoasa, noi fiind deja cu chef(nu, Piturca, nu despre deplasarile voastre e vorba). Am dat de Fozzie, Ilinca si Artista la o masa. Ne-am hahait si ne-am dansat. La alta masa, plin de slobozeni. Am dat si pe la ei niste ture(nu de stadion, Piturca). Spun asta pentru a se vedea ca m-am plimbat destul prin club, nu prea am stat la masa.

Cand a batut ceasul de 6, am zis ca e timpul trag pe dreapta (nu la poarta ci in pat). Ma duc la masa intru recuperarea gecii. Acolo, separeul aproape pustiu(toti se carasera in zarile lor), numai austriacul Christian rezema un perete. Era trist. Poate pentru ca era tarziu :) Dupa ce am schimbat niste vorbe, dau sa ma intind dupa haina. Ia haina de unde nu-i. Ridic pernele si inca doua haine ce mai erau acolo. Nimic.

Concluzia: Mi s-a furat haina in Fratelli!!

Cum? Nici macar in astia cu Ferrari nu mai ai incredere? S-au bucurat la haina mea. Poponet! Pai se poate? Patrascule! Da, bre, haina inapoi. Fotbalistilor! Ce v-a zis Piturca: Furati, ma, de la bogati ca voi, cum fac eu la cazino. Daca va vad iesind de la vestiare cu geaca mea, cand luati bataie de la Feroe, ati incurcat-o. Directorilor de firma! Pai asa va optimizati cash flow-ul?

Cred ca mi-a luat-o vreo fata venita sa-l prinda pe unul dintre cei enumerati mai sus. Si, despuiata cum era, i s-a facut frig. Bani de taxi nu mai avea, viata nu-i usoara pana-l prinzi pe unul cu bani.

Am uitat sa va spun: Am raie, eczeme pe tot trupul, paduchi de corp si eruptii.
Hai, ca va prinde bine geaca mea!

Era sa uit: aveam si ochelarii de soare in ea. Sa va intre-n ochi!

.

McDonald's - sanatate curata

Friday, September 26, 2008

Am un obicei, uneori, inainte de a pleca din oras. Opresc la McDonald's sa imi iau de mancare. Daca plec spre mare, opresc la cel de la Dristor, daca plec spre munte opresc la cel din Baneasa. Un sanvis, o placinta, un ceai, o briosa si lumea - cafele si alte delicii.
Se intampla destul de rar deci pot trai cu asta. Ca nu ma omor dupa prostile pe care le baga astia in mancare.

Ieri am gasit un experiment. Hamburgerul de mai jos este cumparat in 1996. Adica unamienouasutenouazecisisase. Adica acum 12 ani. Arata aproape la fel. Are unu miros ciudat, nu de putrefactie. Deci carnea aia nu s-a descompus. Stiu, pentru ca e naturala. Si painea e tare.
























Aici aveti comparatia intre cel din 1996(stanga) si 2008(dreapta). Painea veche e mai cutata si carnea e un pic mai deshisa la culoare.




















A fost pastrat in cutia asta, fara vreun conservant sau vid. A fost deschisa si inchisa de nenumarate ori pentru a fi aratat sanvisul. A fost tinuta in camara.






















Mai bine opresc la saorma data viitoare. Macar acolo e carne de pui de la supermarket. Sper ca e un pic mai sanatoasa.

Va rog sa nu le mai dati copiilor, macar, porcarii de mancare.


UPDATE 1: Nu uitati sa vedeti si filmul Supersize me in care un tip a mancat o luna numai de la mec. S-a ingrasat 12 kg, avea toane severe, disfunctii sexuale, letargie, depresie, dureri de cap, palpitatii si ficatul grav afectat. Toate analizele erau razna.
A fost nevoie de 14 luni sa dea jos ce a luat in toata perioada asta.


UPDATE2: Un film cu alt experiment. In asta sanvisurile pornesc greu de tot sa se altereze dar nu si cartofii de la mec. Oricum, aia nu sunt cartofi. E pasta amidonica taiata de niste cutite in niste masini. Via Decu-Jerep.




.

Castraveti pe burta

Wednesday, September 24, 2008

Cui nu-i place un castravete murat sau unul crud in salata?
Ca sa ne fie mai usor, moldovenii au inventat, si brevetat, masina de cules castraveti.

Adica niste lume intinsa pe burti, cu praful in nas, care da repede-repede din manute sa adune cornisonii.

Ma-ntreb daca e voie si cu barbati, ca s-ar putea sa intre in conflict de castraveti din pozitia asta.

Republica Moldova e sublima. :)





Va trebuie factura?

Tuesday, September 23, 2008

Mergi la PetromV, langa Mall Vitan, si alimentezi. Dai banii si vezi ca ala de la casa ii tot aranjeaza, ii tot prefuteaza, deschide casa geu, se mai uita pe geam si, in prima faza, nu iti dai seama despre ce e vorba. Zici ca e o intamplare. Doar cand mai mergi inca o data, si inca o data, si vezi ca face la fel cu toata lumea, iti dai seama despre ce e vorba. Bonurili fiscale, nene. Ei ar dori sa nu le mai ia nimeni, asta e secretul trasului de timp. Ei le fac tenculet si le dau unui domn, cu o firma, ce le deconteaza. Si, hop, le iese si lor de un nes.

La fel se intampla si la bariere, in Mamaia. Cum dai banii, cum se deschide bariera. Si incepe tot ritualul cu aranjarii banilor, biletelor, uitatului la colegul din cealalta ghereta. Si, daca esti nesimtit si astepti, iese - timid - un bilet. Baiatul din ghereta mai ca plange. Ii vine sa-ti zica precum in banc: Intri in Mamaia pe banii mei, mah? Si bifeaza - 3 lei mai putin, 'te-n gura de sofer.

Comanzi la wu-xing, sau ieri la Trenta Pizza, niste paste, la fel. baiatul te intreab daca-ti trebuie factura. De multe ori am luat-o. Ne trebuia sa vedem, care, ce are si cati bani. Nu sunt sigur ca nu a scuipat pentru asta, data urmatoare. Ca doar i-am facut paguba.

In tara asta toata lumea te intreaba daca iti trebuie factura. M-am saturat. Macar daca ar fi si ei mai deschisi, sa-ti spuna ca vor sa mai ciupeasca un nimic de ici, de colo. Dar nu. Prefera sa dea cu ratul, sa traga de timp.

Data viitoare o sa-l intreb: Vrei o fractura?

.

De Zilele Bucurestiului

Monday, September 22, 2008

Au fost Zilele Bucurestiului. Da, mai multe. E un oras mare, e normal. New York are Lunile Niuiorcului.

Se anuntau multe evenimente. Unul mai atragator decat altul. Sau inedit.
Ne-am facut temele, am verificat programul pe net, am facut shortlist cu ce merita vazut(din punctul nostru de vedere) si am schitat un traseu.

Sambata pe zi am stat la Coffe Store, la coada calului, si am vazut calestile, domnitele arhaice si covorul rosu pus pentru nu-stiu-cine, in conditiile in care nu era nicio masina pe stradutele din centrul vechi. Covorul rosu era inghesuit pe un trotuar. Se zice ca a trecut imbecilul de Iliescu insotit de 3 sepepisti. Ce bucurie o fi fost pe ei ca merg pe dupa niste stalpi pe o mocheta de cacat - rosie. C-asai in politica.

Pe seara ne-am aglutinat la Universitate si am pornit.

Primul popas: concertul Margineanu din centrul vechi. S-a auzit bine, a fost haios, baiatul ala cu vioara facea minuni din arcus. Hartistul vocal a bagat niste "futu-va-n gat de milogi"(din melodie) de s-au prapadit de ras copiii din primele randuri.




A urmat Piata Universitatii sa vedem inceputul proiectiilor. A inceput cu sunete de mitraliere, tancuri, elicoptere, taburi si picaturi albe care umpleau cladirile. Apoi se transformau in rosu. Dupa care se incarca bateria unui telefon. Sunetele erau destul de freaky.
Apoi:



Plimbare pana in la Izvor, unde se termina Brian Adams si incepea show-ul de apa, foc si lasere. Elaborat si de multi bani. Placut ochiului.



Ni se spune ca incepe, in fata Casei Poporului, focul de artificii. Un puhoi de lume se revarsa pret de 20-30 de minute spre piata. Si poc-poc, si bum-bum, si alarme de masini, si lume la geam.



La ultima pocnitura am facut stanga-imprejur si am plecat la Universitate de unde, motorizati, am plecat la Arcul de Triumf. Se putea vizita. Ne-am urcat pana, hat, sus. E ceva ascensiune.
Era plin. Se vedea ceva-ceva. Era mai tare daca mergeam ziua.
Spre Piata Victoriei.



















Spre Piata Scanteii



















Aici ne-am incheiat periplul de 5 ore (20:30 - 01:30). Am dormit rupti. Si eu, si Bubu si Tudor. La Tudor am ceva indoieli, ca e pasare de noapte.

Duminica am bagat plimbare de la Unirii spre casa Poporului pe la casutele de mestesugari. Am mancat placinta cu mere, cu dovleac si kurtos kolacs.

Dupa care am vazut Muzeul de Istorie, cu toate replicile Coloanei lui Traian si gramezile de aur din tezaur. Da, am vazut toate aurariile din cartile de istorie: closca cu pui, coifuri, coroane si tetraevangheliere. Astia au lasere prin pereti, nene. Sa nu cumva sa momesti closca.

La final, strada Edgar Quinet, buchinisti si anticari.

M-am ales si cu cate ceva. Si de la expozitia de fosile de la Antipa. Si de la anticari. Despre astea, intr-un episod viitor. :)



UPDATE: E adevarat, pe alta parte, ca s-au cheltuit bani electorali. Ca au fost 549 de ani de atestare. Nici macar nu a fost cifra rotunda.

Petrecerea Prima TV rocks

Friday, September 19, 2008

Am fost aseara. Lansarea grilei de toamna.
Una dintre putinele petreceri cu fonfe care a iesit bine.
Si locatia a avut un rol major: Hard Rock Cafe. De fiecare daca cand am fost acolo m-am simtit bine. E de retinut ca locatie de petreceri.

M-a surprins in mod placut Diana(sau Anca) Florescu. E fata aia frumusica ce a cantat cu Nicoleta Luciu in trupa Laguna. A cantat live, cu band in spate, foarte bine.

Intr-o parte era organizat un studio foto cu patru alveole. Cate una pentru fiecare anotimp. Aveau si cateva efecte pentru fiecare: ba plase de fluturi, ba schiuri si manusi, ba pelerine de ploaie. Toata treaba asta a avut un succes la care nu se asteptau. Toata lumea a vrut sa se prosteasca. Inclusiv eu. Si m-am prostit. Ne vor trimite calendare cu noi insine. :)

Tot Prima a mai organizat un karting, mai demult, la care am fost. Frumos si acolo.

Sa tot organizati!
Si merele de aur.

.

A venit toamna si frigu'

Thursday, September 18, 2008

Fetelor, azi am scos aburi din gura, pe strada, pentru prima data.

Grabiti-va, deci, si scoateti din sifoniere maiourile decoltate adanc, topurile cu buricul la vedere si trocaletii aia de piscina.

Ca asa stiu ca se face cand e frig, devii tot mai despuiat. :)

.

Citroen C5 vs Renault Megane - amandoua elegante

Wednesday, September 17, 2008

Am vazut ca Citroen C5 vs Renault Megane sunt amandoua elegante si pentru amandoua se intampla chestii pe strada. Asa spun spoturile:

Citroen



Renault

Aici nu am gasit inca spotul dar tot despre eleganta este vorba. Si speed bumps care se retrag din fata ei, luminile se aprind numai cand trece ea si semafoarele se fac verzi. De emotie.

E nasol cand bagi bani intr-o campanie si te trezesti ca e cam acelasi lucru ca la competitie.

Young & Rubicam se desfiinteaza

Monday, September 15, 2008

Am auzit cum ca se desfiinteaza actualul Y&R. Toata lumea concediata.
Si ca Tempo va fi de acum Y&R.

Inca e pe zvonuri treaba.

Nici nu vreau sa ma gandesc la toti de acolo care pleaca deodata in piata.
S-ar putea sa nu le fie prea usor.

E momentul de head hunting.

Revin cu UPDATE pe masura ca mai aflu lucruri.

.

Agentul Scorseze

Azi, in metrou.
Se opreste - brusc - trenul, dupa 10 metri. Si nu mai pleaca. Iese unul dintre soferi si merge spre spatele trenului. In timp ce se intorcea, celalalt racnea in statie sa nu se mai apese pe semnalul de alarma. Pana la urma a iesit si el. Racnind. Ca sa se duca el sa vada cine tot apasa pentru ca, daca este la peron, nu pleaca trenul.

In timp ce niste pusti se jucau cu butonul de alarma, agentul 338 de la Scorseze Security(cum dracu' sa-i pui numele asta firmei tale de paza) sedea linistit pe un scaun. Cred ca era timid.

Dubla greseala, domnu' 338!
1. Nu stam jos cand metroul e full.
2. Daca tot stam jos, ne ridicam cand avem treaba.

De fiecare data cand merg cu metroul sunt surprins de paznicii astia. Ba sunt nista batrani care inspira mila, ba sunt niste taranoi sinistri care stau de vorba, motaie, se joaca pe telefon, se uita insistent la gagici sau citesc ziarul. Am auzit chiar si de o fetita de 18-19 ani, cu codite, care se juca dur cu ursuletul de la breloc.

In curand vor distruge astia metroul cu paznicii langa ei si le vor lipi guma pe cozoroc.
Pentru 6,6 milioane (da, MILIOANE) de euro, cat e contractul, e cam slaba miscarea.

.

Ursii de apa dulce

Friday, September 12, 2008




















El este un urs. Da, da, urs. De apa.
Niste animalute segmentate de pana 1 mm.

Or avea ei 1mm, dar ce milimetru! Ei bine, fiarele astea sunt aproape indestructibile. Supravietutorii extremi.
Pot fi fierti, inghetati, deshidratati. Si isi revin imediat.

Acum un an au fost trimisi in spatiu 3000. Deshidratati complet. Niste coji, cum ar veni.
O parte din ei a spravietuit radiatiilor ultraviolete de 1000 de ori mai mare decat pe pamant, temperaturilor extreme cu diferente extreme de la zi la noapte, lipsei oxigenului si celorlalte neanjunsuri din spatiu. Le stiti voi.

Mie mi-s deja simpatici. Dar nu pot sa nu ma gandesc ce ar fi daca se fac mari.

Leafleting romanesc

Thursday, September 11, 2008

O fata trista.
Statea pe marginea strazii si dadea ceva oamenilor. Era atat de trista de parca le dadea bani din buzunarul propriu. Imbracata ca de discoteca. Fara niciun chef. Se gandea doar ce sa faca cu banii pe care ii ia in urma chinului asta. Mie mi-a dat vreo 4-5 bucati. Probabil se grabea sa le termine. Cum ca ei infiinteaza firme repede si ieftin. Nu am crezut. Le-am aruncat.

Si, nu, nu este un caz izolat.

Romanii nu au inteles nimic din impartirea leafleturilor. Dar NIMIC.
De la firmele care le concep, la firmele care le organizeaza, de la cei ce le impart pana la cei ce ii verifica. Si sa nu uitam clientii. Nici ei nu au inteles.

Clientii spun "Sa dam leafleturi". Nu ii intereseaza cum, cine, in ce context.
Agentiile propun. Nu fac un casting de agenti de leafleting sau un training. Nu le fac costumatii, nu le spu nimic.
Firmele care organizeaza iau, complet dezinteresate, cativa copii, studenti, amarati care, pentru bani, urmeaza sa imparta. Nici ei nu le spun nimic. Le trantesc hartiile colorate in brate si le spun: "Tu esti la Unirea!".
Ei/ele merg in locatie, cu fetze lungi, pozitii sleampate, priviri pierdute si(in timp ce vorbesc la telefon cu o prietena sau se uita dupa un baiat sau dupa o masina) intind o mana de leafleturi deodata pentru fiecare persoana. Poate sunt mai multi acasa. O persoana care nu-ti transmite nimic. E ca un raft. Chiar, mai bine pui naibii un dulap acolo. Macar ala nu e sictirit.
Si, la final, nimeni nu ii controleaza. Daca ma gandesc bine, ce sa controleze? Ca nu le intereseaza decat sa isi ia inca o rochita din banii de pe leafletingul asta.

Un exemplu de cum ar arata niste fete leafletiste. Macar iti transmit ceva pozitiv. Daca iti mai spun si doua vorbe despre hartia pe care ti-o dau, deja e altceva.


















Leaflet. Leafleting. Doua cuvinte straine.
Pentru unii.


.

Large hadron collider

Tuesday, September 9, 2008

Am aflat, acum cateva luni, de cea mai mare masinarie de facut experimente(are 29 km, este la 92m sub pamant, a costat vreo 5 mld EUR si are niste magneti componenti de 2000 tone). Si ca e destinata accelerarii si ciocnirii particulelor. Le accelereaza pana la 99.999999 % din viteza luminii si apoi le ciocneste. Vor, astfel, sa recreeze momentul imediat urmator big bang-ului. Mai exact a miliarda parte dintr-o secunda dupa KA-BOOM!

Partea tricky e, zic unii, ca s-ar putea sa se intample niste nefacute. Cum ar fi: explozii imense, gauri negre(care ar putea hali Pamantul), intoarceri in timp. Vor sa mai descopere si Particula Higgs(sau particula lui Dumnezeu). O particula ipotetica ce, se pare, da greutate materiei si ascunde unele proprietati ale altor particule.

Sa ne calmam. Nu stim sigur daca se va intampla ceva rau. Nu avem decat sa asteptam pana maine - 10 septembrie - cand va avea loc primul test la scara reala.

Pana atunci va recomand prezentarea asta a LHC. Este una pe care, aproape sigur, nu ati vazut-o.



Daca maine se intampala ceva, sa stiti ca mi-ati fost dragi. :))


UPDATE: Partidul Conservator a trimis scrisori ambasadelor tarilor membre CERN pentru a opri experimentul si azi vor picheta ambasada Elvetiei. Astia sunt PA! Chiar cred ca pot opri opri ei un experiment de o asemenea anvergura? Poate vor doar sa ciupeasca un vot-doua in plus.

UPDATE2: A inceput. Or sa incerce sa trimita o particula in sistem. Nu o sa aiba nici o fractiune din viteza si energia pentru care a fost programat. Din octombrie incolo incepe sa functioneze la capacitate maxima.

UPDATE3: Particulele astea care vor fi lansate nu sunt chiar fraiere. Vor avea de 100 de ori temperatura din mijlocul Soarelui si vor circula in tubul asta racit pana aproape de zero absolut(pe la -271,3 grade).

UPDATE4: Astia se tot intreaba daca asta e o joaca de-a Dumnezeu. CUm ar fi fost sa-l intrebe Constantinescu pe Iliescu: Domnule Iliescu, va jucati de-a Dumnezeu?

UPDATE5: Cu tot cu ceva probleme de criogenie, treaba a mers bine azi, in conditiile in care particulele au mers cu viteza mica, segment cu segment, si fara sa se ciocnesca. Distractia incepe de pe 21 octombrie cand or sa se bata cap in cap particule ce merg cu viteza luminii. Asteptam cu interes.
Maria, ai legatura.


UPDATE6: Au aparut si bancuri pe seama experimentului. Mai exact a romanilor.
Experimentul de ieri din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni . Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost mult superioara vitezei de deplasare a protonilor.

.

Muntele va fi rosu

Monday, September 8, 2008

O plimbare de o zi la inceput de toamna. Cand vara nu se dadea dusa si ne arunca printre ultimele vapai.
7:30 - plecare din Bucuresti pe ruta Ploiesti - Valeni - Cheia - Cabana Muntele Rosu
8:00 - pauza de cafea la mecul lui donald. la mine a fost pauza de fresh

Dupa ce am intrat in Cheia, am iesit. Ca era gresit. Am continuat pe langa ea pana am ajuns la un indicator care arata la dreapta: Cabana Muntele Rosu - 3km

Pana acolo am mers pe unul dintre cele mai praf drumuri din viata mea. Cu 5-10 la ora.
Cand s-au terminat haroapele ne-am trezit pe un platou verde, cu ceva focuri de indieni pe el, cu multe masini in parcare, cateva cabane, un izvor si multi munti in directia in sus.

Am mancat un sandvis, am luat apa si am pornit. De undeva, de jos, plecasem.



















Si incolo ne indreptam.




















Sus am avut o surpriza. In locul padurii de molid a crescut o padure de afine, ce se intindea pe 3 munti, pana la orizont.




















Asa aratam. Cu buzele albastre de afine. Si asa arata masivul Ciucas dimpreuna cu Cabana Ciucas. O sa ajung si acolo. Curand.
























Printre afine am deranjat lumea. Lumea insectelor. Doua lacuste care faceau dragoste. El, mai mic, suit peste ea. Si asa stateau, fund in fund, lacustica, lacustel.



















Cativa pasi mai incolo era un domn intrigat de voyeurismul nostru. S-a suit intre degetele mele si m-a certat. Cu ochii bulbucati si antenele agitate.




















Mi-a placut mult varful asta. Jumatate verde, cu triunghiuri indreptate-n sus si jumatate roscat-maroniu cu bobite afinii din loc in loc. Cred ca molizii incercau sa treaca dincolo. Iscoadele, 6-7 la numar, erau deja dincolo, adanc infiltrate.

















As vrea sa mai ajung odata cand Muntele Rosu isi poarta numele cu mandrie. Atunci cand bujorii de munte(rododendronii) explodeaza si arata cam asa. Roz-rosu, tot aia e.

Franzeluta

Friday, September 5, 2008

Prin firma umbla de ceva vreme niste biscuiti de ovaz. Mai multe sortimente. Am luat si eu. Buni. Se cheama chiar "De ovaz", "De ovaz cu fructe" si "De ovaz in penal de carton".
Ei bine, da, ati ghicit: sunt facuti la Chisinau.
De fabrica Franzeluta.

Am intrat pe situl lor - www.franzeluta.md - si-am citit cu lacrimi in ochi.

De la sloganul "Dragostea si caldura inimilor noastre - in produsele noastre!", pana la denumiri si formulari, totul este o opera de arta.

Recomand ca lectura terapeutica in caz de depresie, plictiseala, insomnie samd.

Cateva exemple:
- fabrica are traditii stabilite si reputatie impunatoare
- ... sa apreciati calitatile lor gustative
- Un tort cu foto – este ceea, ce într-adevăr va impresiona persoanele drage!
-
Ziua îndrăgostiţilor – bomboane, ilustrate… Dar să nu le ignorăm. În această zi orice bibelou, orice cadou mic vorbeşte despre multe, avînd o semnificaţie deosebită.
- Se fabrică pe baza apei curate din fîntînă arteziană cu adîncimea circa 160 metri
-
Taitei taiate scurt
- biscuitii "De sarbatori", "De sarbatori" cu nuci, "De casa" si "Cu nuci"

Catty style

Wednesday, September 3, 2008

Cam asa dormea animala noastra azi. Pe mine. In toate felurile. Un gand: cred ca nu e normala.

Dar e bestiala!















Savarine-n bot

Tuesday, September 2, 2008

In ultimul weekend al vacantei am ajuns la ziua lui Miki in Vama Veche.
Se locuia la complexul Laguna. Nu ai fi zis ca esti in Vama Veche. Locul curat, igienizat, piscina in mijloc(apa curata).
Eram cateva zeci de oameni. Petrecere mare, cheltuiala mare, dupa buget. Imperialistilor care sunteti voi imperialisti! :)
A fost una dintre cele mai tari petreceri la care am fost. Lume haioasa, multa, locul frumos, intamplari potrivite: baie in piscina non-stop, play-fighting in apa (pe salteaua de 2 pe care ne luptam vreo 10), bataie cu savarine, aruncat lume in apa, sarit in apa, ras de oamenii care adormeau de bautura, lansat baloane de hartie cu lumanari in ele, ascultat muzica.

Apropo de bataia cu savarine. Am facut pe cameramanul. Trebuia pastrata. Si, nu, nu am scapat.
Cea mai tare bataie cu savarine, torturi si frisca la care am luat parte.
200+ de savarine, 2 torturi si cateva tuburi de frisca.
Degustati!



Bahoi fighting

Monday, September 1, 2008

In sfarsit m-am luminat. De multa vreme voiam sa invat sa ma bat, ca eu sunt o fire mai pasnica. Si nu mi-a rezultat deloc.

Dar l-am gasit pe el. Luptatorul brunet, neinfricat, rapper, care imi explica fiecare miscare. Inclusiv lovituri cu puterea mintii.

Poate ma-nscriu la bahoi.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro