Sunt intors

Monday, August 25, 2008

Din vacanta. Gata. S-a terminat. A fost frumos.
Si sunt intors pe dos din cauza ca s-a terminat si din cauza ca am dat direct in trafic de nebuni. AM stat in Pasajul Marasesti 20 de minute. Si pe strazi tot cam asa. La Casa Poporului m-au deviat din cauza circuitului si am ajuns pe la mijlocul Caii 13 Septembrie intr-o nebunie. Am luat-o pe stradute, pe langa parc si am ajuns la Academia Militara. M-am dus spre Nic Cotroceni sa-mi iau ceva de mic dejun si am stat la coada de mi-a trecut foamea.

Unul care se baga in mijlocul intersectiei striga la mine ca de ce ma apropii, in conditiile in care nu avea unde sa se duca. Decat dracului, in mijlocul intersectiei, pe care a blocat-o. I-am facut niste semne si s-a calmat.

Astea sunt primele semne ale venirii din vacanta. Futu-i.

Nu tu un castel medieval, nu tu prieteni pe munte, nu tu cucerirea Retezatului, nu bunici, nu tu plaja, mare, piscina, nu nimic. Doar avalansa de nevrotici.

De ce?

PS: De maine va povestesc de pe unde am fost.

Update: Este 19:20 si, in prima zi de munca, a trebuit sa abandonez masina din cauza blocajului. Eu nu merg in conditile astea. Metrou direct.
.

2 comments:

dezmatz said...

Uraaaaa ... traiasca muncaaaaa ... care l'a innobilat pe om ... eu mai folosesc masina pana in septembrie, dupe iara la metrou si eu :D

Anonymous said...

Ca sa te citez : "PS: De maine va povestesc de pe unde am fost. "

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro