Ciorapi barbatesti

Friday, August 1, 2008

Eu am facut mult sport. La un moment dat am facut vreo 2 ani de liceu sportiv - handbal. Erau multe chestii ciudate in liceul ala, dar una dintre cele mai penibile era ca ne puneau sa purtam un fel de colanti negri, pana la glezne, iarna. Sa nu ne fie frig in drumurile spre competitii si in antrenamentele de afara. Am plecat din liceul ala, s-a terminat si cu colantii.

Acum am dat de o grozavie si mai tare.
Colectie de ciorapi pentru barbati. Cu tot cu laba, ca sa zic asa. Si pe diferite nuante.
Din vitrina cu produse am selectat cateva pentru dumneavoastra domnilor si, de ce nu, doamnelor. Poate le faceti iubitilor/sotilor o surpriza.

Opaque 70





















Satin 8





















Satin 20























Voile 20





















www.gerbe.com


.

8 comments:

Steji said...

Yak!!!

Anonymous said...

oh no.... no...no...this is the end...

robin simion said...

maybe it's just the beginning :))

Anonymous said...

Doamne in ce hal de efeminare a ajuns moda asa zis masculina. Colantii pe care-i poarta sportivii sunt cat se poate de normali si chiar indicati daca vrei sa pastrezi muschii in temperatura optima incat sa nu se intinda sau rupe. Hai ca inteleg si ciorapii aia negrii (dar nu lycra) iarna in loc de izmene :D (pentru cine foloseste), dar sa ajungi sa porti lycra trebuie s afii putin scapat in "partea cealalta" :D

robin simion said...

adi, nu inteleg, la ce parte te referi? :))

Dana said...

cu mult timp in urma pantalonul era considerat un acesoriu vestimentar strict masculin,prima femeie care a indraznit sa poarte pantaloni mai ca nu a fost batuta cu pietre....apoi lumea s-a obisnuit :) poate ca la fel se va intampla si cu dresurile la barbati :))) asa ca ...v-ati facut baieti rezervare pt un epilat?

robin simion said...

dar daca sunt opaci nu trebuie epilare :)

Anonymous said...

... de unde si vorba... manca-mi-ai colantu ! sau... sa-ti dau cu colantu-n gura... in fata casei de cultura ! sau dupa cum bine stim, se poate si in spate - in spatele casei de cultura!

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro