Nervi per click

Friday, July 25, 2008

Publicitatea pe web a explodat. Stim toti asta.
Au explodat si metodele tot mai enervante de a te face sa vezi mesajul, sa zabovesti cat mai mult asupra lui si sa ramai cu ce trebuie in cap.

GRESIT!

Imi vine sa dau cu mouse-ul de ecran cand apare cate un popup banner in flash care se face cat o placinta pe toata pagina. Si care, cand se retrage, inca mai e activ pe toata zona de intindere si nu poti da click pe un link care te intereseaza.
Ca sa nu mai zic de baietii care cauta locuri cat mai tainice si mai putin vizibile de a pune "X"-ul care il inchide. De parca daca stau mai mult cu el in fata spumegand de nervi ca imi obtureaza pagina si nu gasec "x"-ul sunt mai deschis la perceperea mesajului. GRESIT DIN NOU!

Mai sunt alea care-ti crapa capul cand intri intr-o pagina. Muzica, FX, vorbe la maxim. FUCK OFF!

Dar nu exista ceva mai enervant decat sa dai click pe un link si, pana sa te duca unde vrei, apare o pagina intermediara - publicitara - in care cineva incearca sa te convinga sa cumperi produsul/serviciul. Si sta 15-20 de secunde. Ca sa dispara, tre sa dai pe un link. Deci inca un click.
















FUCK OFF ALPHA BANK! Am observat ca v-ati facut un obicei in ultima vreme si faceti numai de-astea. Nu calc la voi in sediu niciodata, carnatilor! Degetele mele nu vor tasta vreodata www.alph.... am zis ca nu vor tasta!

.

3 comments:

Anonymous said...

solutia pt a scapa de bannere: Firefox+Adblock Plus

robin simion said...

am incercat si cu de-alea. si cu no script dar e bataie de cap. nu e asa de simplu ;)

Anonymous said...

Frate...tare asta,dar....eu am ce am cu alea de la Bcr,mai ales cand il vedeam pe uratul ala,Liviu de la Bcr:))drept ptr care..mi am inchis un card de la carnatii ceilalti:)

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro