Invitatia lui Damian Draghici

Friday, July 4, 2008

Ieri am primit invitatii la Damian Draghici. Una Gold VIP si una Platinum VIP.

















Si ne-am incolonat frumos sa mergem. Cand, la intrare, vreo 150 de oameni, care cu invitatii, care cu bilet, care nu erau lasati sa intre. Nici noi nu am fost.
Am stat si ne-am intrebat ce cautam noi intr-un loc unde nu ai acces cu invitatia data de organizatori.
Poate au dat multe invitatii ca nu se asteptau sa cumpere lumea bilete si trebuia sa fie plin la televizor, ca era TVR acolo.
Dar, cum lumea a tot cumparat bilete, si-au zis ca isi pot permite sa fie ordinari.

De acum, cand o sa aud de organizatorii CONCERT MASTERS PRODUCTIONS, o sa ma duc in directia cealalta. Sau acasa. Sau in Siberia. Sau in Rwanda. Sau in iad mai degraba.

Damiane, tine-o tot asa, praleo. Chiparosule care esti tu muzicant de succes in America.

UPDATE: iata ca a mai scris si altcineva pe Catavencu .
"Aproximativ 250 de oameni (dupa altii chiar 1.000 de oameni) au ramas sa admire parcul Carol I, dintre care am mai recunoscut cativa ziaristi, indivizi care lucreaza in Guvern, la Agentia pentru Romi (adica cei care au platit concertul), functionari publici europeni, membrii ai organizatiilor neguvernamentale. O tiganie specific romaneasca! Traiasca manelele - macar acolo ai cum sa intri (sper)."

.

17 comments:

allana said...

hai sa-ti explic eu scumpule cum a fost treaba cu concertul de ieri...ca vad ca esti foarte nemultutmit!in primul rand invitatiile au fost limitate...asa ca nu s-au dat inv.ca sa fie sala plina la televizor,nu are nevoie de asa ceva Damian,crede-ma!.Pur si simplu nu se astepta ca aceasta revenire sa aiba asa succes!Lumea a cumparat bilete,dar nu sa mai tinut cont de locuri...asta a fost singura greseala..iar mie chiar imi pare bine ca nu ai reusit sa intri in sala,pt ca de oameni ca tine nu a fost nevoie!hai du-te tare la manelele tale acolo!!!loooooooooooool!!!!!!!!!!

robin simion said...

"scumpo" a fost penibila situatia in care nu au putut intra oficialitati si jurnalisti. si cum ai recunoscut ca au fost intr-adevar probleme ai demonstrat ca te-ai bagat degeaba in seama. sau nu, te-ai bagat in seama, cu niste cuvinte de autobaz,a doar ca sa demonstrezi ca am avut dreptate.

citatul cu manelele era de pe catavencu. te rog sa comentezi si acolo ca nici baietii aia nu au putut sa intre.

acum, du-te repede la colegii tai, organizatorii de doi lei si pupa-i in fund. ca aici ai facut-o.

robin simion said...

si, draga allana, uita-te si pe celelalte situri care au scris sa vezi ca si sonorizarea a fost praf. bravo, ati facut taraful praf.

maria said...

hahahaha, singura problema a fost ca nu s-a tinut cont de locuri. dar de ce s-a tinut cont?

robin simion said...

s-a tinut cont de grija lor sa fie pline arenele. in orice mod. au dat mii de invitatii si au vandut si mii de bilete. iata ca se poate intoarce impotriva lor. si a allanei. te salut din nou, scumpo. :))

allana said...

a scapat situatia de sub control si nimeni nu sa asteptat la sta si nu se stia cum sa se actioneze!!!daca se intampla asa la concertul lui patrice sau beoncey nu mai scoteai tampenii din gura aia! bine frate vorbesti asa cu mine?ok...nu ma cunosti nu te cunosc... si stiu ce scrie pe alte situri si nu-mi spune tu mie ce sa fac!!!!!!!! omultez de doi lei ce ejti... imi spui sa pup in cur organizatorii? cu ce drept? si mai esti si foarte penibil crezand,de fapt ejti foarte sigur ca fac parte din grupul organizatorilor!!!!!!!!11:))))))))dar asta nu conteaza doar ma amuza si imi demontreaza ce minte ai!eu folosesc cuvinte de autobuz?sau tu?mai citeste-ti odata comentariile scumpete! si vai ce fitze avem!te-ai nascut cumva in limuzina? :)))))))))))))))))) vad ca te-ai atacat destul de mult daca ma saluti in orce msg!ma iubesti nu? firma care a organizat totul era a lui damian scumpule,de fapt el a facut totul fara nici un ajutor! cand ai sa organizezi tu de unul singur pe banii tai un astfel de concert cu atata lume si o sa fii iubit de atta lume si o sa-ti iasa totul perfect atunci sa-mi spui tu mie pe cine sa pup in cur si pe cine nu!!!!!!!! ti-as spune cine sunt dar mi-e ca ai sa te rujinezi prea mult !!!!!!!!!|:)))))))))))))sa-ti fie rusine ca nu ai nici un pic de obraz!

robin simion said...

ce bine ca esti singura persoana de genul asta pe care am intalnit-o si ce bine ca s-a intamplat numai pe net. scrii mult fara sa spui nimic. te rog, vezi de viata ta.

ruxa said...

haide, robin, nu e mare lucru, doar a scapat situatia de sub control
:)))))))

allana said...

si tu de a ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! irosesti reul de pe planeta asta!!!!!!!

Anonymous said...

am fost si eu aseara la concertul lui damian si am intrat tot p baza unei astfel de invitatii d care vbsti u. Sunt fff incantata de cum a iesit, se simtea emotia celor de pe scena in public si toti, dar absolut toti care au fost acolo au cantat si au aplaudat cu ei..
ce`i drept, au fost mici probleme de sonorizare si a fost si putin aiurea ca nu au putut intra toti oamenii in arene, dar se intampla si la caze mai mari.. nu trebuie facut mare tam-tam din treaba asta, mai ales ca s`a ocupat el singur d tot c a tinut d concert.
ar trebui s fie ca la teatru: intarzii, nu intri! concertul trebuia s inceapa la 20:30, dar na, ..cum romanu sta prost cu punctualitatea, a inceput abia p la 21.
S`a auzit concertul mai bine dkt la multi interpreti de la noi din tara, cu tot cu 'problemele de sonorizare'.
Damian sigur o sa invete din ce s`a intamplat aseara si o sa fie mai precaut pe viitor.
Imi pare rau sa vad ca iar se scot in evidenta 'lipsurile' si nu calitatile, care de altfel sunt mai multe. Trist:)
A meritat, indiferent ce :)
poate reusesti s intri si u data viitoare ;))
keep bloggin` :)

Pisicot said...

Cum adică s-au dat prea multe bilete şi invitaţii? Cum adică nu se aşteptau? Foarte tare.
Bine că mi-am ascultat instinctul şi nu am mai mers. Şi nu-mi pare rău de invitaţia VIP GOLD lăsată pe masă, acasă.

robin simion said...

eu cred ca n-au fost pregatiti sa fie luati prin surprindere. ca primaria cu zapada. ca fotbalistii romani cu echipele determinate in orice conditii.

Pisicot said...

Păi bre şi drumul până acolo? Timpul? Cine mi-l dă mie înapoi? În fine, ţie. Că eu am stat acasă. Plus umilinţa, jena.

robin simion said...

chiar ca a fost penibil. am ajuns acolo si niste paznici analfabeti nici nu ne bagau in seama. ca ei sunt paznici, vorba aia, nu fraieri ca noi.

allana said...

voi nu aveti de lucru acasa mei fraieri imputiti ce sunteti!!!doamne ati reusit sa ma enervati si nu e de bineeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!mai ales tu scumpule robin!sa-ti taca gura aia odata!cine dracu ejti tu mah de ai tupeu sa vbejti asa?si Dumnezeu daca ai fi ar trebui sa respecti mai mult oamenii!!!!nah acum limbj de autobuz si daca nu tie suficient o sa fie data viitoare de maxi-taxi...ca sa te plimbi si tu!

robin simion said...

allana, paaa! n-o sa-mi lipsesti.

Anonymous said...

Robin, ai fost nedrept cu allana. Limbajul ei nu este de autobuz. Este de cort. Ca să înţelegi de ce sare aşa chivuţa.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro