B'estfest

Monday, July 7, 2008

Am ajuns duminica in mare viteza. Ne gandeam ca ROISIN MURPHY a inceput, deja, demult. Spre norocul nostru a intarziat destul de mult si am prins de la inceput.
A fost un show FANTASTICMINUNATHOLLYBANANAS
JESUSCHRISTPREATARE!!
Dans out-of-the-pocket, costume out-of-this-world, sunet out-of-your-mind.
Lumea a cantat toate melodiile, a dansat si a aplaudat nebuneste la final. Pacat ca nu a facut bis. Am inteles ca erau niste probleme tehnice care au intarziat-o de la inceput si care continuau.


















Dupa Roisin am stat cateva melodii la Nely Furtado. NU MI-A PLACUT!!! Era o fasaiala girlish. Si Nelly era toata un mi-mi-mi, bi-bi-bi. NU!

Am plecat la Manu Chao. Acolo - MY GOD! Toata lumea sarea, dansa, canta. Era dileala m-a-x-i-m-a. Mi-a placut mult. A facut si bis. BETON!

Imediat dupa bis am traversat aleea pentru cortul SILENT DISCO. Ne-am pus toti castile si am dansat si am ras. Muzica buna - erau doua canale, unul cu disco de toate felurile, unul mai minimal. Era misto sa iti dai castile jos si sa-i auzi pe toti cum canta, mormaie, vorbesc tare. Si toate astea in linistea din cort. Toata lumea radea, facea poze, si cei care trceau pe alee se uitau ca la nebuni. Un cort plin de oameni cu casti care zumzaie.


















Mai vreau.

.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro