Keo, Akcent, Sugababes - un trio de nu prea mare succes

Wednesday, June 4, 2008

Ha, ha. Am fost aseara la concert. Invitat. Auzisem vreo 3 piese de la ele care sunau ok. De la Sugababes. Aglomeratie mare pe la Arcul de Triumf. In principal pusti pana in clasa a 10-a. Maxim a 11-a. Asta ca mare masa. Mai erau si rataciti mai trecuti, asa pe la 25 de ani. Si mai eram si noi, astia peste 30. Cativa. :))

Buun. Nu ma interesa. Eram la socializare.
S-a umplut si, pe scena, urca un tip cu o trupa. Cine dracu sunt astia? Melodii varza, versuri de cacao(cu mine, la mine, te simt, te vreau, ma pierd, dar toate puse alandala). 23 de pustioaice se agitau. I-a miscat. Pe toba era un banner pe care scria Keo. Parca auzisem ceva de el, la un moment dat. Macar a cantat live, zic. S-a dus.














Dupa Keo apar 4 microfoane pe scena. Ce dracu? Astea de la Sugababes sunt 4 acum? Nu. Intra in scena trupa Akcent(sau cum naiba s-o scrie). Acum sunt 4. Unul a plecat si unul e schimbat(ca in banc: una s-a pierdut si una s-a stricat).
PENIBILI!
Playback ordinar si numai un baiat canta, cum canta. Restul mai spun cate un cuvant si stau aproape nemiscati. De astia a ras toata tara cand au aparut. De melodie, de versuri, dar mai ales de dans. La al doilea videoclip au zis ca se revanseaza cu miscarile. Au gafat si mai tare. Acum nu se mai misca deloc. Stau in fata microfoanelor sau cu ele in mana(nu in dreptul gurii) si mimeaza cantatul. Cand s-au prezentat, pe baiatul de mai jos(stanga, camasa alba) l-au prezentata ca fiind succesul lor. Nu am inteles de ce. Iata ce facea el pe scena. 4 miscari catre cele 30 de fete ce ridicau mainile in aer. Ca se bucurau ca nu-s acasa, cu parintii.
























































Dupa baietii complet penibili s-a lasat un voal de sus(scenografia a fost cel putin jenanta, s-a vazut bugetul redus) si cele 4 stative de micrfon s-au mutat pe un podium, mai sus un pic. Dar au ramas 3. Astea sunt, imi zic. Si apar.
Grasute, cu voce si mult zgomot de formatie(o fi fost prea tare trupa, ca uneori nu prea le auzeam). Ele canta bine. Molipsite de la baietii de la Akcent(sau cum dracu s-o scrie) de-abia se misca. Parca sunt niste papusi cu ate legate de maini. M-am gandit ca poate le trebuiau vocile fidele fara saltaturi de la dans. Am ramas cu gustul de concert ieftin. Scena, boxe, backing vocals(nu erau :)) ), coregrafie, costume, lumini.













Dupa aia am fost la Champions si am mancat onion rings si am baut bere. In seara asta alerg mai mult. :)

6 comments:

maria said...

eu cred ca ar fi trebuit sa ne ceara buletinul la poarta si sa nu ne lase sa intram

robin simion said...

da da da. alo, tataie! incotro? rolling stones au cantat mai demult. hai, hai, misca. vezi ca-ti scartaie proteza de sold. (trei fete chicotesc si desfac bannerul cu keo)

cam asa s-ar fi purtat discutia.

maria said...

ce rolling stones....corina chiriac

robin simion said...

ai fost la rolling stones? am auzit ca erau 3-4 proteze diferite pe metrul patrat pe stadion.

maria said...

da, am fost, desigur. dar acolo stricam media de virsta in sens invers

ruxa said...

hai ca esti haios, si cu inceputul si cu sfarsitul. run, forest, run! :)

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro