Cum sa incarci telefonul pe messenger

Thursday, May 15, 2008

Imi scrie o tipa acum cateva minute. Nu am mai vorbti de ceva timp.

Pe scurt: Buna, am o rugaminte, imprumuta-ma cu 60 de lei pana sambata. Ca am promis cuiva ca ii dau. Si vreau sa te rog ceva: sa iei o cartela Orange de 12 euro si sa trimiti codul la un numar de telefon. Si mi l-a dat. Si PAPA.

Cum mi s-a parut ciudat, am sunat-o imediat. Ea era in metrou. Si, normal, nu am vorbit cu ea. Deci asta e noua moda. Ii furi cuiva messengerul si ceri bani imprumut sub forma cartelelor Orange.

Mare atentie cu cine vorbiti. Si CE.

7 comments:

Unknown said...

Eu am patit-o si mai "frumos". Eram intr-o seara la film, acum vreun an. Si ma suna prietenii in disperare. Eu, evident, inchid. Si-atunci ma sms-uiesc prietenii in disperare. "Ce faci mah, ai nevoie de bani? de ce nu zici ca-ti dam"!!
Cineva intrase pe contul meu si cerea tuturor din lista de mess (fie ei available sau nu) bani imprumut spunand sa sune la nu stiu ce nr. Unii, mai fraieri, au cazut in plasa. Partea nasoala a fost ca personajul respectiv mi-a si schimbat parola apoi. O saptamana am stat cu cei de la Yahoo sa imi recuperez parola:))

robin simion said...

Si ai recuperat-o?

Eu i-am spus tipei sa dea un mesaj catre toata lista sa spuna ca nu e ea. Mai are un id si cred ca are aceeasi lista.

Unknown said...

da, am recuperat-o. Dar a fost greu tare. O saptamana am stat pe mailuri cu yahoo:)...

Daca nu o recuperam nu mai vorbeai cu mine acum pe mess:P

ruxa said...

andreea, si cum ai reusit sa'i convingiu ca tu esti tu, stapana contului, nu al'cineva? :)

robin simion said...

asta ma intrebam si eu. probabil de-aia a durat o saptamana.

da' ce, ilinca, si tu ai patit?

Unknown said...

Intai am scris mail. Nu m-au crezut. Dupaia ne-am tot conversat dandu-le tot felul de date pe care doar eu puteam sa le stiu. partea naspa era ca am facut contul acum vreo 8 ani. Dracu mai stia ce intrebari capcana si ce raspunsuri pusesem:))
Intr-un final m-au crezut si m-au ajutat sa aflu parola, sa intru si s-o schimb.
Au fost draguti desi eram cu nervii intinsi la maxim in perioada aia. Aveam multe chestii acolo de care aveam nevoie:))

ruxa said...

mie mi s'a copiat blogul de pe 360. adica poza mea (reala, cea pe care o aveam eu la profile nu era poza mea reala), info, desen, tot. si nu eram io! m'a secat rau faza si am tot raportat blogul ala ca fiind abuz. pana la urma a scos poza cu mine, da' nu's sigura ca de la yahoo sau pentru ca ala incerca, pasamite, sa ma "cucereasca" si si'a dat seama ca metoda lui a dat groaznic de gres! :)

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro