Cainii si tornada de weekend

Monday, May 26, 2008

Am umblat un pic in weekend.
Mai intai, in drum spre iesire, pe langa spitalul Floreasca, l-am vazut. Cainele-politist-dresat-pentru-circulatie. Probabil ca taximetristul facea dreapta fara sa stie ca s-a desfiintat intermitentul ala. Sau stationa ca un berbec acolo. I-a explicat el cum sta situatia.













L-am vazut si la Buzau.
Era el, cainele-politist-dresat-sa-pazeasca-pisicile-dresate-ce-se-odihnesc. Ea tocmai se intorsese dintr-o misiune priculoasa de smantanire a oalei cu lapte. Nu i-a fost usor sa scape de matura care, culmea, matura tot ce-i statea in cale in drum spre spinarea ei. Acum isi aducea pulsul la normal cu niste tehnici invatate de la MI6.













Dupa care am vazut-o pe ea. Tornada-neobisnuita-de-dupa-deal. Daca aveam unde sa opresc zaboveam mai mult sa o fac vedeta si cu un filmulet. Dar nu. Am salutat-o, pozat-o si lasat-o. Cum ar veni... zoom, click, thank you ma'am.













Ieri am dat de alt caine. Un husky deosebit. Vesel, jucaus, istet si pofticios. :)

Ma duc sa fac un culcat.

41 comments:

maria said...

hahahaha mie tornada mi-a stricat seara de simbata. tornadele de fapt. alea din america plus asta din buzau

robin simion said...

ce fenomene de doi lei...

a propo de sambata. stii ce am observat? ai clipit de 3 ori luuuung de tot la final. seara. cand ziceai cu pa, cu la revedere. de ce oare?

robin simion said...

mai degraba ai stat cu okii inkisi o vreme, de 3 ori :))

ruxa said...

poza 1: cainele ala nu e politist, era doar un caine emo, decis sa se sinucida. a vrut, insa, inainte de asta, sa se uite mai atent, sa vada daca nu cumva ala pe care'l alesese sa'l calce nu era manelist. deci asta facea.

poza 2: cainele asta nu e politist, e cainele fluffy, e gay, si astepta ca pisica sa se trezeasca pentru ca ea, pisica, are limba foarte aspra si stie sa faca freze ca nimeni alta. iar pisica, de fapt, era treaza, dar poza in indiferent-somnolenta pentru ca te'a vazut pe tine cu camera in mana.

poza trei: cum ai salutat'o. sper ca ai salutat'o cu mai mult respect decat zoom click thank you ma'am. asta cand te prinde, stii, desigur, ca asta calca nu... ma rog, poate ai un blog decent, n;are sens sa folosesc cuvinte care rimeaza cu numele unui pugilist roman.

ce poftea musiu husky?
pe final ma abtin, nu de alta, dar din nou nu era ceva decent si tu'mi faci impresia unui baiat de treaba. chiar daca vrei sa te faci emo.

maria said...

eu? eu am clipit? la televizor? de 3 ori? incredibil. e unul dintre principiile mele profesionale sa nu clipesc la televizor, zau asa. si l-am incalcat fara sa stiu? la ce jurnal ca sa ma duc miercuri sa iau toate inregistrarile. macar nu ai remarcat greu abtinutul ris din cauza unui coleg pe un video tip drama. si nu ai remarcat nici balbele pe care le-a remarcat nashu mare. oricum, ma bucur ca mesajul stirilor ajunge la telespectatori :) altfel, cu tornada mi-a fost usor, ca aveam experienta facaieni. curcubeul a fost mai dificil

ruxa said...

aia cu curcubeul a fost geniala, stirea stirilor :))

maria said...

ilinca- aia a fost cu premeditare, zau.vorbeam la tigara ca ce ar fi sa iasa curcubeul la gaypride. si ne ducem noi ca fetele la jurnal si o aud pe doamna producatoare in casca "iti dau imagini live din pilon cu un curcubeu". eu o ignor ca ma gindeam ca face mistor, dupa discutie. si ma uit in prev si ce vad- curcubeu....sa zic, sa nu zic, daca oamenii fac glume..pina la urma m-am convins :)

ruxa said...

pai zau a fost o stire foarte tare. ca aia despre pride nu prea a excelat. stirea a fost ca n'a iesit caft :))

maria said...

ilinca- a fost, dar eu nu am crezut-o....

robin simion said...

maria, cred ca sambata seara. ai spus cate o juma de fraza cu okii-nkisi. :)

rasul nu l-am vazut ca ma si imbracam intre timp. m-am uitat intens cand am auzit ca saluti. ca stiu ca asa e frumos.

maria said...

e, macar bine ca am scapat fara ris, pe ala nu l-a remarcat nimeni din fericire

robin simion said...

eu nu cred ca as fi bun de om ce comunica lumii si chestii serioase. m-as prapadi de ras daca s-ar intampla ceva pe acolo.

robin simion said...

as fi toata ziua la carcotasi. chiar, tu ai fost?

maria said...

desigur, nu se poate fara carcotasi. dar nu ma mai streseaza demult. la summit de exemplu, unde a fost numai emisie breaking news- adica nimic pregatit,uma documentarea, singura gherla a fost un "presedintele american vladimir putin", prins in ultima zi cind oricum eram varza. si plecau in paralel si putin si bush.
cit despre serioase, te obisnuiesti. mie imi zice lumea ca par foarte serioasa, ceea ce mi se pare incredibil cind stiu cita hahaiala e in regie

robin simion said...

cred ca te imunizezi la un moment dat. fa-te actrita! exercitiu ai.

sdrasvite, prezident bush!

maria said...

te imunizezi la ce? la ris niciodata, e unul dintre cele mai mari pericole

ruxa said...

maria, ba l'a remarcat si pe ras cineva, sic :)
eu cred c'as putea sa fiu serioasa, co conditia sa nu'mi zica nimeni "nu rade", c'al'fel se duce naibii tot autocontrolul :))))

cat despre bush, el e un tip destul de slab. parca poti sa stii cine e adevaratul presedinte american?

maria said...

ilinca- asta cu nu ride e nimic. sa vezi glume porcoase in casca de la regizori, sa vezi vizionarea in paralel a diverselor emisiuni de divertisment, sa vezi misto-uri la greu, astea sunt provocarile. "nu ride" e nimic, crede-ma. sa simti regia in spatele tau ca se tavaleste pe jos de ris, etc

ruxa said...

aoleu, maria, tu auzi voci pe bune! :))))

robin simion said...

ce oameni...as putea fi om in regie :))

maria said...

ilinca- a, clar aud voci. multe.
robin- pai da, sigur, la ris se inghesuie toata lumea

robin simion said...

maria - la abtinut, nimeni. ti se intampla sa mergi pe strada si sa auzi in "casca" - "la stanga, sincron cu sandalele verzi."?

maria said...

daca ar fi doar o voce, ce bine ar fi...dar pe mine ma striga si sandalele verzi si tricourile albe si adidasii galbeni, galagie multa

robin simion said...

cum sa mai auzi factura si stomacul in conditile astea?

motanul? cum mai doarme?

maria said...

facturile le aud azi foarte puternic. motanul nu le aude, dar nici nu doarme. la ora asta vineaza muste si il terorizeaza pe cainele de la parter. adica sta pe marginea balconului si se uita fix in ochii animalului terminat de nervi. il bag in sedinta foto- pe motan- in curind, ca sa ii updatez profilul

robin simion said...

shooteaza-l ca e simpatic. poate cainele de jos are muste pe el.

maria said...

nu, relatia cu cainele e de cu totul alt gen. scena e asa. motanul sta pe marginea balocnului si se uita fix in ochii cainelui. nemiscat. cainele, mai fraier, se isterizeaza, alearga in cerc privind in sus, latra vreo 10 minute, oboseste si se calmeaza. motanul miauna plictisit. cainele, mai fraier, se isterizeaza din nou, alearga in cerc privind in sus, latra vreo 10 minute, oboseste si se calmeaza. si tot asa, pina cind se plictiseste motanul. de obicei dupa vreo 5 ture

robin simion said...

cutzul pacalit de motan. mi-e doar sa am pisica. sau caine? ca am avut de toate.

maria said...

si eu as vrea caine, ca am avut generatii intregi, dar trebuie sa te ocupi de el, plimbat, din astea. prea multa responsabilitate

ruxa said...

responsabilitatea n'ar fi o problema, ca eu sunt o persoana chiar foarte responsabila (hahaha, zic vocile - taceti, ma!) da' lui sony nu i'ar placea un catel in casa si in plus, pe catel chiar tre sa'l scoti la plimbare macar dimineata si seara.

robin simion said...

asa-i. si in casa cu cainele... il chinui. eu i-am avut pe ai mei la curte.

pisica e mai comoda. in afara de atele trase din toate tesaturile. :)
al meu sarea noaptea din coltul celalalt al camerei pe mine. cand ma enerva ii agatam de lustra un fir luuung cu un smotocel. se invartea in toata camera. era haios.

ruxa said...

si mai ai lustra???
hm, ce pisic intelegator. io n'as mai fi avut'o daca'i agatam lui sony un fir de ea. asa cum nu mai am cotiere la canapea. sau jaluzele intacte. sau.. sau...

maria said...

robin- pai si eu tot a curte i-am avut. am incercat cu unul si la bloc, dar era in perioada de deplasari multe si saracul se trezea abandonat in casa
ilinca- stuart s-a mai potolit cu perdelele, dar are o pasiune pentru covor din care smulge constant tot ce poate. altfel distrugeri nu prea mai produce

ruxa said...

eu mi'as lua un pui de urs ca pet. mi se par foarte draguti. da' sa ramana mic, asa, pui

maria said...

ilinca- la bloc? mi se pare potrivit. in copilarie, niste vecini aveau un pui de leu. eu, 2 caini de vinatoare pe care ii tot plimbam pe strazi si stradute. ei bine, cind ajungeam la coltul strazii puiului de leu, refuzau pur si simplu sa mai mearga.

ruxa said...

un urs mic, pai da, la bloc. ar putea sa'l plimbe pe sony pe spinare

robin simion said...

maria, ai copilarit la circ?

maria said...

robin- desigur, nu era evident?

robin simion said...

maria, avand pisica... nu. dar cine stie ce l-ai invatat sa faca. cred ca treaba aia cu enervatul cainelui nu e chiar asa intamplatoare.

maria said...

robin- clar nu e intimplatoare. si e doar o mica parte din ce stie sa faca. uda florile, da cu aspiratorul, schimba canalele la tv, e perfect capabil sa traiascasingur in casa

ruxa said...

maria, ai putea sa'l rogi sa organizeze un training pentru sony? ma intereseaza foarte tare aspectul cu aspiratorul si cel cu praful. platesc bine.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro