Un gand bun de iepuras

Friday, April 25, 2008

Lumea o ia razna iar. Dupa Craciun, Valentine's Day, Dragobete, An Nou, Ziua Copilului, Ziua Mamei, Ziua Bunicilor, Luna cadourilor, Mos Nicolae, vine si randul Pastilor.

Ce-mi iei cadou de Iepuras? Cadou de Iepuras... nu tu un ce bine ca putem fi impreuna mai multi, cu rude, cu prieteni vechi, de prin alte orase, ce bine ca avem liber o saptamana, ce bine ca mergem la mare, la munte, la bulgari, la rusi, la cubanezi, sarbi si italieni.
Nu ne mai bat clientii la cap, avem timp sa mai facem sport, avem timp sa mergem mai mult la teatru, la film, la plimbare, la aer, la soare.
Ce bine ca dormim mai mult, lenevim mai mult, ne intindem mai mlt, stam mai mult la dush, avem timp sa tundem barba, nu mai batem cu pumnii in lift sa vina, nu ne mai grabim la semafor, nu mai injuram toate semafoarele si politistii si sefii politistilor si sefii semafoarelor si pe MA-TA AIA CURVAAA, CU CINE TI-A DAT CARNETUL!!!

Nu. Avem timp. Avem timp sa facem lucruri mai in tihna. Adica sa-mi iei cadou de iepuras? Luati-o de pe mine ca o omor! :))

Ca sa ilustrez cam cum se vede de ambele parti treaba cu relatia, cu pastile si cu cadourile, iata:
















Aceeasi culoare, alte ganduri.
Pasti fericite tuturor!

Nota: nu, nu mi s-a intamplat asta, neavand iubita, si nu toate femeile sunt asa, stiu. chiar am avut norocul sa intalnesc multe cat de cat normale :))

2 comments:

Steji said...

Mă... Ce să-ți zic?...Normalitatea la femei este o stare relativă. Relativă la cel care o constată, relativă la vreme, relativă la oră... Ce mai... Relativă

robin simion said...

am auzit si eu, ca am avut o prietena cand eram mic. :))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro