La 600 km de summit

Monday, April 7, 2008

Am fost in vestul patriei. In vest de tot.
Daca mai stateam, veneam complet Zen. Alt ritm, alt mod de a conduce, de a vorbi, de a trai.

M-a plouat dus-intors. Pe alocuri tare. De-abia vedeam in fata.

Mari probleme cu soferii carora nu le venea sa creada ca vreau sa-i depasesc. Mult timp am pierdut cu ei, ca nu se dadeau la o parte.

Am vazut un accident chiar in fata mea. Si, cand am vazut ca s-au oprit oameni sa-i ajute pe cei rasturnati, m-am dus dupa faptas. Care a fugit. L-am prins, l-am tras pe dreapta si l-am intors la locul accidentului. Spunea ca nu a vazut nimic, ca el e medic si nu ar face asta. Un gunoi.

La Oradea, liniste si pace.
Am fost si la Baile Felix, la termale.
Si-n Ungaria. La Debrecen, vedeta zilei a fost sushi. Pentru comparatie, costa 5000 de forinti(±70 RON) all-you-can-eat, fata de la Bucuresti: 56 RON cateva bucati. Si revizia unei masini costa de cateva ori mai putin decat la noi. Deh, suntem avuti, ne permitem.

Partea nasoala e ca de-abia incepusem sa ma trezesc, dupa 2 zile, la 10:30. Si am stricat tot azi. :((

2 comments:

Steji said...

Mda. În vest sunt foarte puternice influențele Nemției. Și asta e bine. Oameni care au simțul datoriei și, mai ales, bunul-simț. Acum vre-un deceniu am fost la mare cu o prietenă și cu tatăl ei proaspăt sosit din Germania să-și vadă fata. După ce am mâncat s-a dus cu conserva goală de pește, a spălat-o și a aruncat-o la coș. La privirea mea siderată a răspuns scurt: "Dacă o arunc nespălată o să miroasă până se aruncă cazanul de gunoi." Joa pălăria. Aia societate, ăla bun-simț.
Cât despre Summit. N-am prea auzit plângeri. Mai mult mulțumiri pentru traficul... light :)

Dana said...

la noi bun simt??? noi inca ne aruncam copii la ghena de gunoi ,probabil nepotii nostri (daca ii vom avea) vor ajunge la mentatitatea nemtilor de acum

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro