Ghidul micului terorist

Tuesday, April 1, 2008












Ei bine, daca esti plictisit de cacatul asta de viata, parintii te verifica zilnic, masina e praf, la birou te freaca un imbecil, partenerul de viata se freaca cu imbecili, prietenii nu dau doi bani pe tine, si, in general, ti-ai lua campii, acum poti da o noua savoare vietii.

Alarme false cu bomba!!!

Deja au fost doua. Una la Universitate la metrou si alta pe langa Cotroceni. Toti cretinii care nu mai au credit pe cartela, nu-i suna nimeni, si nu stiu la ce numar gratis sa sune, isi aduc aminte de 112. Doamne, cat de importanti se simt. Atentia de care nu au avut parte in copilarie, cand ii pipaia un unchi pervers si parintii nu erau acasa cu lunile si singura jucarie era un catel slab. Acum, in sfarsit, pot face si ei ceva important. Pot vedea cum se mobilizeaza oameni multi, cum se blocheaza traficul, ambulante, televiziuni, in timp ce ei au o semierectie cu ejaculare precoce.

Deodata, lumea lor se schimba. Din intunecat, si mai intunecat. Din frisoane nevrotice, tremura de frig. Oamenii, plini de tatuaje, se uita urat. Geamurile devin tot mai mici, cu gratii.

La puscarie? EU? Dar de ce? Am vrut, doar, sa schimb ceva in viata! Cum? Am reusit? Aaaa! In felul asta...

Asadar, acuzatia de terorism este la doar 3 taste distanta. Va mananca?

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro