Furtuna in Bucuresti

Tuesday, April 22, 2008

A venit un nor. Dupa care au venit toti norii. Dupa care, toata ploaia.



Mi-a placut. Am senzatia ca e doar inceputul sezonului de furtuni.
Puneti un impermeabil in portbagaj.

7 comments:

Anonymous said...

PENTRU CINE IMPERMEABIL?
CEI CARE AU PORTBAGAJ AU SI ...MASINA! in care stau mai tot timpul,la ce trafic e in BUCURESTI!SAU TE REFERI LA CEI CARE AU DECAPOTABILE ...BLOCATE(!?)

robin simion said...

stimate anonim, ca nu stiu cum sa-ti spun altfel. cand esti cu masina trebuie sa si iesi din ea. chit ca ai ajuns acasa(si parchezi la 50m), sau te-ai oprit la un magazin sau la un prieten sau la o cafenea sau la un restaurant. sau, cum am facut eu cand a fost aglomeratia secolului, am lasat masina parcata, dupa ce am stat 40 de min pe loc, si am luat-o pe jos spre casa. noroc cu impermeabilul(salut si pe aceasta cale organizarea de la portoroz care mi-a oferit oportunitatea de a avea un impermeabil in portbagaj). poate ai uitat sa iei mancare pentru rex, pichi, mitzi, max, coditza, pisi, nero. sau platesti ceva. sau scoti bani de la atm. ai impermeabil daca ploua. si, daca nu stii, in 30 metri poti fi ciuciulete. vezi ca nu a fost greu? acum repeta: un impermeabil in portbagaj este folositor, chiar daca portbagajul este atasat unei masini. si, pentru maine, sa scrii acelasi lucru de 100 de ori pe tabla.

Anonymous said...

ce poate fi mai frumos decat sa-ti dai hainele jos,ca tocmai te-ai facut ciuciulete si cat stau hainele in uscator iti poti face un dus fierbinte,poti imprumuta halatul si-cine stie?-poate te lipesti si de... un ceai!Iar tu,cu impermeabilul tau recomandat,tocmai ai avortat atatea iubiri nenascute,ai interzis dreptul la "ultima sansa"si mai stiu eu ce catastrofa ai declansat!

robin simion said...

auzi? vara, cu cea mai mare placere. dar in aprilie, la 10-14 grade, sa te faci tu ciuciulete cu tot cu... ceaiul tau. :))

robin simion said...

si de ce dracu sunteti toti anonimi?

Anonymous said...

nu e frumos!tocmai in vinerea mare?

Anonymous said...

nu e frumos!tocmai in vinerea mare?

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro