De la nord vine vodka

Monday, April 14, 2008












Prin Suedia, Finlanda si alte tari nordice se intampla campionate locale si etape ale campionatului mondial de raliu. Frig, gheata, zapada, viteza mare, masini puternice si accidente pe masura.
Visul oricarui pasionat de condus.

Sambata seara eram, mai multi, la un prieten. Beam un pahar inainte de a merge la o petrecere. Si am ajuns la inevitabila discutie despre masini. La care, prietenul Bubu, a spus, extrem de serios, ca el ar renunta o vreme la job daca ar primi o bursa, de pilot de raliu, in FINLANDIA.
Finlandia, zici?


















Eu cred ca tu vrei sa fii soferul oficial al fabricii de vodka. Si se poate. Sigur au o curte mare si, sigur, au multe lazi goale din care sa improvizezi sicane si ace de par. Trofeul va fi, evident, o sticla de vodka. Plina doar daca te-ai dat frumos peste cap si ai atins cabina portarului care a crezut ca au venit rusii. Fetele de pe langa podium, infasurate in sorturi soioase, dau dizgratioase din sunci in speranta ca, dupa cursa, le inghesui un pic langa alambic.

As am ptea reinventa si alte ziceri.
Cum ar fi replica arnoldiana "I'll be Jack." Sau "Teacher's, leave the kids alone!". Ca sa nu mai zic de "Escape from Absolut".

Sus paharul si baga in viteza, prietene.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro