Becali si-a tras Iisus auriu la palat

Tuesday, April 8, 2008


















Da, e adevarat. Se intampla cand nu-ti mai ajung cluburile de fotbal, masinile de ghiolban si palatele sclipicioase. Atunci incepi sa te intrebi ce dracu sa mai faci cu banii. Si cat de penibil te mai poti face.

Cred ca s-a luminat acum. Calea lupatorului luminii e mai vizibila, mai dreapta, unica.
Viitorul Stelei e asigurat. Champions League, UEFA Cup, Intertoto si Cupa Voinicilor din Ramnicu Sarat au locul pregatit in vitrina cu trofee ale clubului.
Bisericile pentru care a facut donatii sunt mai pazite de hoti, de traznet, de Naiba.
PNG-ul e mai pazit de fatidicul 4%. Si de golanii profitori. Si de membrii necredinciosi.
Masinile mai ciobanproof si oile mai lanoase.

Mai la dreapta o sa faca, poate, scena nasterii la 200% fata de marimea naturala. Mai la stanga o sa fie Iisus cand merge pe strada. Si mai la stanga Iisus cand doarme.

Sunt curios cand isi face Piramida lui Becalinos.

2 comments:

Anonymous said...

E clar frate, omu' e dus...e in alta lume ca alte personaje cunoscute noua (Manole,Zapanu',etc..:))) )

Anonymous said...

Eu nu-l critic pentru faptul ca are bani, masini si palate.Poate ca arata prea mult acest lucru si cred ca aici greseste.Dar, tinand cont ca el ajuta oamenii si chiar a dat sume mari de bani in neinumarate randuri,eu il stimez.
Sunt multi oameni bogati in tara asta incepand de la politicieni si pana la cei care au avut noroc,le-au mers afacerile si s-au inbogatit...dar cati din acestia au dat si pentru oamenii aflati in suferinta? Cati au dat pentru cei care au ramas fara case sau au suferit operatii grele in strainatate? Foarte putini...Si-atunci, eu zic sa nu-l judecam dupa cum se imbraca ci dupa suflet.Becali are un suflet bun si sincer va spun ca pe mine nu m-a ajutat pentru ca nu i-am cerut acest lucru pana acum. Si nu cred ca e un lucru rau sa ai in curte o statuie de acest gen.Fiecare dintre noi ar trebui sa-l avem pe Iisus,daca nu in curte, macar in inimi.Lumea ar fi mult mai buna...
parerea mea...

Dragos - Mangalia

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro