Cum marcam summitul

Monday, March 31, 2008

Ar trebui sa fie cate un summit-doua pe an macar pentru viteza cu care s-au imbunatatit lucruri zilele astea: strazi asfaltate, marcaje peste noapte, flori, curatenie, semafoare reparate sa.

Cat despre marcaje... au coborat de la universitate spre unirii. Si pe sus si spre pasaj. Dar la intrare s-au oprit. Doar cat se vede, mai incolo nu ne intereseaza. Si in pasaj nu mai e marcaj deloc. Nu ne lasam pana nu facem lucruri de cacat.

Cand se va intampla ceva?














Am gasit un site care ne provoaca sa raspundem la urmatoarea: When will Amy Winehouse die?
Am ramas masca. Stiu ca e o drogata mai mult decat convinsa, stiu ca si bea ca un rus.
Asta e, totusi, cam mult. Sa vezi pe net ce crede lumea despre ziua mortii tale. Si ca ei pot castiga un iPod daca o prezic exact.
Chiar daca apari in public cu cocaina la nas(foto jos) si chiar daca te droghezi in timpul concertului din rezerva ascunsa in coc, ai dreptul sa traiesti cum vrei si sa mori cum vrei fara sa fii subiectul pariurilor.











Propun si alte situri:
www.candvalovibasescumasina.ro
www.candisivafracturapreafericituldanielglezna.ro
www.candlevapasapolitistilordeofemeiecemoare.ro

Nu sustin cauza drogatilor(merg la analize oricand :) ). Sustin dreptul de a face ce vrei cu viata ta.

De ce sunt politisti

Friday, March 28, 2008

Degeaba. Ca sa stea degeaba. Si sa te doara dintii cand vezi atata verde. Sa vorbeasca la telefoane si sa para ocupati. Astia nici macar nu par ocupati. Poza e facuta la ora 14, azi, in fata Academiei Militare.














Si de ce mai sunt politisti? Ca sa se uite cum, o fata, se zbate(la propriu) intre viata si moarte langa ei. Si ei nu fac nimic. Ca trece tariceanu si ca au un culoar unic ce nu face nimic in momentul asta. Ba da. Face ceve: nervi, aglomeratie si accidente. Cum poti sta, ca un imbecil, cand un om moare langa tine? Asta ne spune cat de spalati pe creier sunt. Si cat de frica le este. Sunt niste slugi ordinare care fac numai ce li se ordona. Singuri se invart in loc, ca gaina fara cap.
Nu dau doi bani pe voi, sclavilor!



Ce mai stiu ei? Sa se mandreasca. Nu stiu exact cu ce. Poate lor li se pare cool ce fac. Dar asta nu e politie. E ca la caini: ia medicamentul, dormi, papa, caca, plimbare. Ca la dresaj.
Mai stiu sa abuzeze, sa incalce legea, regulile de circulatie, ca ei sunt politisti.

Cu viralu'-n debara














Am primit un viral de la Moni.
E unul dintre cele mai tari pe care le-am vazut.
Atentie! Faceti ce spune, chiar functioneaza.
Click pe poza.

[UPDATE] Nu mai merge. L-au restrictionat. Probabil ca au facut mai multi cum l-am auzit pe un bajat ca i-a indemnat pe toti sa bage numerele altora, de multe ori. Nu stiu ce sa mai zic....

Engleza de irak



Am inceptu si eu sa invat. She sell sea shells by the sea shore. Peter Piper picked a peck of pickled pepper. Three wicked witches have three swatch watches. Which wicked witch watches which swatch watch.

A murit George Pruteanu

Thursday, March 27, 2008















S-a dus. Mi-a placut ca lingvist. De-abia asteptam sa ma uit iar la "Doar o vorba sa-ti mai spun".
Dar o sa aiba treaba si acolo, ca sunt destui care nu stiu a grai corect. Dumnezeu sa-l ierte!

Zebra galagioasa

Wednesday, March 26, 2008

Am fost acum vreo doua seri la Zebra. E un bar dragut pe langa pasajul Marasesti. Am mai fost de cateva ori si nimic nu prevestea ce avea sa se intample de data asta.

Am luat o delicioasa apa plata(care, apropo, e din oficiu Evian daca nu specifici ca vrei Izvorul Alb pentru ca nu faci nicio diferenta intre ele) si sedeam la masa intr-o discutie lejera, de seara.

La o masa, Ion Craciunescu(fostul arbitru si nu-stiu-ce-sef-de-arbitri) alaturi de niste bajeti pe care nu-i recunosc. Si se precipitara, deodata. Si dau televizorul foarte tare. Era un meci. Nu comentez. Si eu, daca ma adun cu 3-5 bajeti, ma uit la cate un meci, asa, de socializare. Si-mi place sa si aud.

Partea deranjanta e ca, in boxe, canta muzica. Si nu incet. Te cam lua capul, nu mai auzeai ce vorbeste lumea, ce vorbesti tu, sau ce gandesti.

Si am rugat, mai multi, sa opreasca una dintre surse. S-a dus fatuca la bar si s-a intors spunand ca nu are ce face. Ca la masa aia(cu Ion Craciunescu) sunt patronii si asa vor ei. Cand i-am spus ca noi suntem clientii, a ridicat din umeri.

Poate de-aia si-au facut baietii bar. Sa fie sefi.

Fucking Zebra!

The bucket list

Nici nu stiu ce sa zic, cu ce sa incep. Genial? Exceptional? Nu-l gasesc pe cel mai potrivit.

Doi actori imensi intr-o poveste tragicomica. Am ras, am invatat ceva si aproape am plans.

O, Pacha, ce zgarcit mai esti!

Tuesday, March 25, 2008










Am fost la deschidere la Pacha Bucuresti. Minune mare, zic. Dupa atatia ani in care am auzit de el, de prin mai multe tari, in sfarsit ajunge si la noi. Mult dupa calendele grecesti.

Strofocari, telefoane, interventii, invitatii. Cu invitatiile in buzunar, ne indreptam incolo. Politie, aglomeratie si niciun loc de parcare. Imbulzeala la intrare si un hol banal.
Primul soc: cu toate ca nu era ora foarte tarzie, in garderoba minuscula nu mai era niciun loc. Chiar erau puse haine la gramada peste tot si oameni care nu si le mai gaseau. Imi sopteste domnul F la ureche: nu o lasa aici ca nu mai pleci cu ea acasa.

Cu hainutele in mana ne facem loc printre camere si oameni intervievati despre minunea Pacha. Incet-incet, muzica se aude tot mai tare. Inaintam cu greeeeeu, siii, siiiii.... nimic! O hala mare in care se calcau pe picioare oameni. O hala mare in care muzica nu se auzea sublim. O hala in care nu s-au bagat 800.000 sau 1 million de euro, asa cum s-a vehiculat. Niste carpe pe tavan si cam asta e tot.

Ne strabmam la unison. Toata experienta noastra Pacha a durat 56 de secunde.

Nu cred ca o sa mai ajung curand.

Violeta gateste vintage

Monday, March 24, 2008

Si delicios.
Am fost acolo sambata. La Violeta's Vintage Kitchen. Pe Batistei 23, langa La Strada Deco.

Un loc vesel, colorat, cu zone de fumatori/nefumatori, terasa si, cel mai important, mancare buna, buna de tot.

Oamenii spun ca o fac natural. Tututor ne place natural.

Eu am mancat ciorba de loboda iar Tudor - placinta cu carne de vita si de miel. Care avea deasupra iaurt cu menta. Ciorba mea a fost deilcioasa. Asa pare sa fi fost si placinta, dupa viteza cu care a fost mancata. A mai fost si o painica facuta in casa cu mac(din care am luat doua guri)... yummy!

Mai era si un tort cu mascarpone si ciocolata care m-a facut sa uit o fractiune de secunda de regim. Mi-am dat doua palme si mi-am zis ca o sa mai ajung acolo sigur.

Ma inclin.

Strazile iadului

Friday, March 21, 2008

Astazi inaugurez un nou blog. Strazile iadului. Si primul post pe el suna asa:

V-ati saturat de toti bajetii din trafic care trec pe rosu, merg pe contrasens, va taie calea, provoaca accidente, dubleaza parcarea, blocheaza strazi, garaje si iesiri in bloc, care se dau jos sa se ia la bataie, care urla la politisti ca ei sunt smecheri si toate celelalte manifestari dracesti?
V-ati saturat de gropi, strazi explodate de luni de zile, semne de circulatie aiurea, semafoare care nu merg, intersectii blocate, aglomeratie, borduri in care dai cu portiera daca parchezi langa ele sau de imbecilii care cred ca au parcari si te invita contra cost?

Aveti dovezi ale manifestarilor nepotrivite ale politistilor - abuzuri, mita si musamalizari?

Aici e locul unde le puteti posta pe toate. Filmati-i, pozati-i si postati-i.

Primul post se trimite pe adresa robin@adviser.ro. Cei care imi trimit primul lor subiect primesc drept de a publica singuri de acolo inainte.

Pe net cu ei! http://strazileiadului.blogspot.com/

Vanghelie - candidatul tantalau al PSD la primaria capitalei

Thursday, March 20, 2008
















"Marian Vanghelie este candidatul PSD la Primaria Capitalei, a anuntat astazi liderul social-democrat Mircea Geoana. Liderii organizatiilor de sector ale PSD s-au intalnit, in aceasta dimineata cu Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, pentru a discuta despre candidaturile si strategia la alegerile pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector, anunta Antena 3.

Mircea Geoana a admis faptul ca si Sorin Oprescu este bine clasat in sondaje, iar acesta si-ar fi exprimat intentia de a candida ca independent, in cazul in care nu va reprezenta partidul in cursa pentru Primaria Bucuresti." Sursa: Hotnews


Cand aceasta intruchipare a tampeniei, imbecilitatii si inculturii este candidatul PSD la primaria capitalei eu nu fac decat sa plang de mila PSD, sa plang de mila Bucurestiului si sa plang de mila Natiunii. Hai cu Becali presedinte si Vadim prim ministru si emigrez in Bulgaria.

La canal, bombar!













Cred ca are loc o campanie ascunsa pentru Post-it™. Foarte multe canale au fost sigilate, cica. Doua benzi galbene (poate Post-it™?) in diagonala. Mai sunt si cele mici, de scurgere a apei, care au numai una.

Cred ca teroristii si-au udat basmalele cu lacrimi de crocodil ca nu mai pot intra in undergroundul summitului natoului bucurestiului romaniei. Au dat cu Kalasnikoavele de nisip, au pus C4-ul pe camila si i-au dat bice si se roaga pentru zile mai bune. Alea in care puteau sa intre in canale, liberi, fara sa fie impiedicati de Zamislirea Raului, aceste benzi mefistofelice.

Nu-ti trebuie dcat niste banda galbena(e de-aia care separa benzile si cu care se face hasura pe asfalt, doar ca astea sunt niste bucati mai mici din ea), niste lipici si un arzator, ca asa se fixeaza.

O, Doamne! Mii de tunete! O chestie atat de rara e folosita de Antitero...
Oare nu s-o gasi la 300 de firme care activeaza in constructii? NU! E una speciala. E tratata de baietii cu oki albastri. Cu dispret.

Am ascultat un pic langa unul. Cred ca e mare panica jos. Parca si vad sobolanii care concep parghii, gandacii care ies sa spioneze, viermii care fac galerie si bacteriile care incearca sa roda, pe cat pot, din canal.

Va pup, cred ca m-au gasit. Tot trec elicoptere pe deasupra casei.

Ristea Priboi, gimme the ball, man!

Tuesday, March 18, 2008











Ristea Priboi a aparut la meciul celor de la Harlem Globetrotters. Ce daca e cercetat penal? Ce daca e dat in urmarire de vreo 2 ani? Un meci frumos de baschet, alaturi de unii dintre colegii din PSD, nu poate sa dauneze.

Lasati infractorii sa vie in tara!

NO, KIAr ashe, cam cate manevre-s si la Jucu?










Au inceput mari scandaluri pe langa NOKIA-Jucu.
Primari care iau spaga sa retrocedeze terenuri in zonele ce urmeaza a fi cumparate, baieti destepti, din administratie, care stiu demult ce si cum si cumpara in zona.
Ajutoare mascate, de zeci de milioane de euro, date de statul roman.
Ore mult mai multe puse de cei de la NOKIA in carca oamenilor.

Nimic nu se poate face fara scandal.

La hypermarket sa te duci cu sacul













Patronatele si sindicatele din industria alimentara acuza marile magazine de practici abuzive, care determina cresterea artificiala a preturilor produselor alimentare.

Iata unele dintre taxele care cresc preturile: taxa de intrare în magazine(variaza intre 2.000 si 20.000 euro), taxa de raft(intre 3.000 si 12.000 euro), taxa de deschidere pentru noile hipermarketuri, taxa de catalog, taxa pentru cap de raft, taxa de pozitionare a produsului, taxa de calatog, taxa de promovare a produselor si taxa pentru degustare. In facturi, sunt trecute drept buget de marketing.

Taxele astea, la care se mai adauga si altele, cresc preturile cu pana la 60%. WOW!

Hypermarketurile isi adauga cel putin 40% la pretul oferit de producator! Din nou, WOW!

Astfel, cele mai scumpe produse alimentare din Romania sunt uleiurile si grasimile (cu un pret dublu fata de media europeana), laptele, branza si ouale (cu aproape 100%), fructele si legumele (69%), painea, cerealele, carnea si preparatele aferente (cu valori in jur de 60 de procente).

Cateva exemple concrete:
- lapte - pret producator - 1,1lei/litru, pret hypermarket - 4,5-4,6lei/litru;
- oua - pret producator - 0,29lei/bucata, iar pret hypermarket - 0,60lei/bucata.

Dar noi, romanii, suntem un popor rabdator. Acceptam, fara probleme, sa fim furati la nesfarsit. E aceeasi poveste ca si cu tarifele Rometelecom(de pana cum cativa ani dar care nici acum nu sunt chiar lesne, va aduceti aminte ca au scazut preturile, intr-un moment, cu 60%), ca si cu tarifele la Vodafone, Orange, Zapp, Cosmote, ca si cu tarifele la orice.

Sa le dam bani, zic!

Brancusi e fruntea

















Si la propriu, si la figurat.
Este pe locul intai in topul celor mai importanti 500 artisti ai secolului XX initiat de galeria de arta Saatchi din Londra.

Ma bucura pentru ca e un roman. Dar ma bucura si mai tare pentru ca am crescut auzind de Brancusi, vazand cum se fac schite ale sculpturilor lui si asistand la crearea de mini sculpturi ale operelor lui care ajungeau sa stea pe o noptiera.
Am mai vazut si celebrarea nasterii sau mortii lui(pe langa cele ale lui Eminescu, Nichita, Creanga samd). Si am auzit discutii despre viata, opera, plecarea din tara si despre refuzul romanilor de a-i accepta mostenirea lasata. Pentru ca a emigrat. Acum mostenirea apartine statului francez, care a acceptat sa mute atelierul in muzeu.

Nu stiu cate as fi in stare sa fac pentru a ma simti mai apropiat.
M-as putea culca cu Domnisoara Pogany, as putea inabusi Strigatul, impusca o Maiastra, vopsi Negresa Blonda, taia Cocosul sau creste Nou-nascutul. As putea prinde Pestele, trezi Muza Adormita sau fini Coloana Infinitului. Sau as striga la Masa Tacerii.

Am strigat.
Dar am strigat pe www.saatchi-gallery.co.uk, votand.

Sa cantam servetelul

Monday, March 17, 2008

Stai la masa, infuleci un hotdog si, deodata, totul in jurul tau canta. Chiar si omul de la curatenie: te-ai tampit? Nu. Sunt cei de la improveverywhere. Zambeste, sunt si camere.

A dat coltul bordurii

















La noi pe strada, totu-i praf.
Asfalt, borduri, pan' la trotuare.
Noi borduri stau, insa, vraf
De la primarele cel tare.

Asfaltul - spart va dainui,
Trotuarele - sunt numai bune.
Bordura ce va birui
Va merge la alegeri, de minune.

Videanu-n conturi o sa creasca,
Va face si o strada-doua
Alegatorii sa prosteasca
Sa faca de-o candidatura noua

Din suflet, noi, va multumim,
Prinos de multumire-aducem.
Aceleasi gropi in telescoape sa primim
Si raul din stampila sa ni-l facem.

Ca nu ne-ajung pataniile din trecut
Si dau tarcoale cele ce-or sa vie.
In iunie, alegatorule tacut
Fa vocea-ti auzita, ca frica sa le fie.

de Poetul impereche

Harlem Globetrotters

Sunday, March 16, 2008














Au ajuns, in sfarsit, si la noi.
Niste baieti mari la propriu. Profesionisti si haiosi.
Niste baieti care stiu ce e sportul dar, in primul rand, ce e show-ul.

In timp ce vorbim umbla pe la toate televiziunile, radiourile si conferintele de presa. Au rupt Pizza Hut si alte restaurante fast-food. Au cerut paturi de cel putin 2 m. :)

Au un tur prin toata tara: Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara.

Basescu se ia in gura cu presa

Saturday, March 15, 2008

Ce mi-a fost dat sa aud....

Moguli, tata, ziaristi tonomat, platiti in euro, mafia, trusturile de presa, elena basescu, copil timid, felix motanul, voiculescu, vantu, patriciu, sarbu, reactie zilnica la mizeria jurnalistia aruncata spre el si familia lui.

Cam mult. Cum a spus si el: in calitate de tata si sot, nu in calitate de presedinte. Dar ma gandesc ca acea calitate nu are expunere pe toate canalele media.

La noi vine Deep si in State merge Dish

Friday, March 14, 2008

















M-au tot batut diversi la cap ca vine Deep Dish la Kristal diseara, 14 martie 2008.
Nu o sa merg pentru ca nu imi place la Kristal si pentru ca i-am mai vazut de vreo 2-3 ori. Mi s-a luat de ei. Mi s-a cam luat de ciocaneala. Cred ca am imbatranit. Daca asta inseamna sa imbatranesti, e de bine. :)

M-am uitat pe situl lor si am vazut ca pe 14 martie 2008 au 2 concerte. Bun, zic. Or fi in doua cluburi in Bucuresti. Dar, surpriza, unul e in Bucuresti si celalalt in Austin, Texas.

La noi vine Sharam si la America merge Doubfire. Nu le-a fost asa de greu sa dea un copy disc si sa le puna in genti separate.

Ar fi putut sa trimita femeia de serviciu in Kristal si paznicul in State. Ca tot cd-ul ala e.

Poate o sa se auda mono. Sau cu o ureche. Sau deloc.

Awareness test

Un test de atentie. Cate pase face echipa in alb?




Mult prea tare si ciudat de adevarat.

Radiatii bune la salariu

Thursday, March 13, 2008

Ministrul Comunicatiilor, Karoly Borbely: Isteria legata de radiatiile antenelor GSM este o problema artificiala creata de media. In schimb, Guvernul a votat pentru functionarii din Palatul Victoria 10% spor la salariu pentru radiatiile provocate de antenele de comunicatii. Asociatia pentru Protectia Consumatorilor spune ca ministerul Comunicatiilor se pregateste sa dezinformeze.

















Art. 16. - (1) Sporul pentru condiţii vătămătoare, de până la 10% din salariul de bază, se acordă funcţionarilor publici care îşi desfăşoară activitatea în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice în care funcţionează instalaţii care generează câmpuri electromagnetice de radiofrecvenţă produse de emiţători pentru comunicaţii, instalaţii de microunde, instalaţii de curenţi de înaltă frecvenţă sau staţii de bruiaj.

Romania permite una dintre cele mai mari valori a parametrului densitatea de putere a campului electromagnetic generat de antenele GSM, (Ordinul Ministrului Sanatatii Publice nr. 1193/29.09.2006). Acest parametru este dat de formula f/200, unde f este frecventa pe care se furnizeaza serviciul de telefonie mobila, in acest caz acest parametru are valori cuprinse in intervalul 4,5 W/metru patrat - 9 W/metru patrat, fata de alte tari cum ar fi Rusia unde marimea maxima admisa pentru acest parametru este de 0,05 W/m2, in Australia de 0,5 W/m2, iar in Italia de 1 W/m2 .

Nu mai stiu astia cum sa-si mai dea bani. Mai ales ca e in detrimentul nostru din doua parti: buget si antene puse peste tot cand nu ar trebui.
Cred ca o sa emigrez in Bulgaria.

Am o inclinatie spre bautura

De la beat, carciuma vin
Merg pe gard, de drum ma tin.
Nu ma caine niciun latra
Niciun punge nu ma vaca.



Sa nu-mi spuneti ca nu vi s-a intamplat niciodata.

I work on the first date

Wednesday, March 12, 2008

C-au facut si ei o bursa a locurilor de munca ca sa munceste si tiganii care este rromi dar lenesi. Mai bine sa cerseste, sa "fiare vechi lom, haini vechi lom" sau sa vinde un inel de aur in falsh. Care capata o frumoasa culoare verzuie dupa 2 saptamani. O minunatie. Stiu ca sunt si romi de buna calitate. Putini, din pacate.

Si-au venit vreo 15 rromi ca tiganii nu se baga la de-astea. Ei se duc la Mamaia si la Bamboo, vorba lui Tamango.

Si de unde sa stie ei ce scrie pe tricourili alea furate, luate de la second hand sau gasite?

Bin ca n-a venit cu unul pe care scria "I hate romanians mother fuckers, bitches and assholes because they hide so well their wallets."

Multumeeesc Moni!


Hungry pussy

Acum ceva vreme a aparut o pisica. Una infometata. Stapanul- un adormit. Fulmul mai jos, intru aducere aminte.


Iata ca a venit randul si episodului doi. Am ras tare!

Sa furam Izvorul Minunilor

Tuesday, March 11, 2008

Imi arunc privirea in sus pe B-dul Goga, colt cu Nerva Traian. Cand s-a intors, ea, privirea, ce i-a fost dat creierului meu sa interpreteze pentru mine?
Mi s-a facut si frica. Am crezut ca vad dublu. Pe vertical. Aoleu! Ce sa fie? O afectiune neurologica, oftalmologica sau sunt inainte de lesin si nu ma mai controlez? Oi fi facut pe mine? Poate de mirare.


















Dece sa pui acelasi layout sub acelasi layout. O fi ca la metrou? Ca pui din 3 in 3 ca unii oameni nu merg mai departe de scara sau unii coboara pe alta parte si sa vada toti. Dar cum se aplica in cazul de fata? Unii oameni nu vad pana in 10 m inaltime si restul peste? Sau l-au pus mai intai pe ala de sus si nu vedeau soferii? Pfff! Ce de intrebari. Mai exista si o afectiune de nu mai vez direct ci doar cu periferica. Ce nebuni, ce target de nisa au ales astia de le firma de outdoor!

Din ciclul "De ce sa platesti un loc, o data, cand il poti plati de doua ori?" va doresc o pauza publicitara eficienta.
Din ciclul "De ce sa platesti un loc, o data, cand il poti plati de doua ori?" va doresc o pauza publicitara eficienta

Dar, ce, vedeti dublu? :)

Gimnastul nepereche

Monday, March 10, 2008

Paul Hunt. Nu stiu daca concureaza in cadrul "Smash My Balls Competition" sau in "Split My Head Open And Then Lough Competition" dar, inainte de a fi showman, a fost un mare campion.

E de tot rasul. :)
Vedeti, domnul Urzica? Cam asa se face treaba. Dom' Dragulescu? Sunteti pe receptie?







Tango si Marsh

Saturday, March 8, 2008

















Mi-am aruncat ochii prin TimeOut sa ma orientez pentru weekend. Teatre, filme, expozitii, spectacole.

Vad in primele pagini, la cuprins, Festival de Tango Argentinian in La Scena, intre 8-10 martie. Trec mai departe. Nu ardeam de nerabdare sa merg acolo, cu toate ca e frumos(si fete frumoase pe ring si in tribune, ar putea spune unii).
Rasfoiesc ce rasfoiesc si dau, din nou, de o trimitere catre pagina cu tango care, de data asta, era intre 7-12 martie, in aceeasi locatie. Mai sa fie! Or fi doua.

Ajung, in final, in pagina tangoului. Surpriza, sau nu, era intre 7-10 martie. Tot in La Scena.

Cum ar veni, hai sa mergem la filmul de la 6 care e la 8 dar cu intrare la 3.

Imi vine sa merg acolo doar sa ma lamuresc in privinta perioadei de desfasurare ca, parca vad, nu dorm la noapte din cauza asta.

Tan-go!

De 8 martie va tin pumnii

Friday, March 7, 2008

Va tin pumnii sa primiti floricele, mimilele, zizilele, didilele, parfumele. De preferat de la cineva de care va pasa si caruia ii pasa.
Va tin pumnii sa fiti iubite, rasfatate, sarutate, alintate.
Vi-i mai tin ca sa fiti aranjate, bibilite, chochete, fonfete, delicate, coafate, machiate, rujate, echipate, siliconate, infipte, exuberante, frapante.

Sa nu fiti injurate, atacate, stricate, agresate, dezechilibrate, persiflate, misoginizate, afectate, toante.

Va pup pe gura!


Anda Adam in bulgara

Thursday, March 6, 2008

Am gasit un clip bulgaresc interesant. Este melodia Selecta pe care o canta Anda Adam feat. Alex



Si acum, sa va reamintiti, originalul.



Cine, dupa care?

Mutilarea limbii

Ca am fost si eu mai mic. Si, cand aparea cate o melodie de succes, mai stalceam versurile ca nu le intelegeam pe toate.

Cum ar fi:
Hei, ticiar! Litza kitza lau!
sau
Kentastis(Can't touch this - MC Hammer)
Si lista e lunga. (Mai aveti si alte exemple?)

Dar ce face fata asta e mutilarea limbii engleze. Un negru beat vorbeste ca un academician fata de ea. Si nu va recomand sa-i ridicati fusta sa vedeti ce echipament are. Ati fi surprinsi.


Multumesc, Horia.

Begging evolution

Wednesday, March 5, 2008

Cersetorii s-au facut mari. Evolueaza. Nu mai cer o mie.










"Imi dati, va rog, 10 bani?"

De-abia astept sa isi diversifice portofoliul de modernitate:

- imi dati un click pe google ads?
- nu va suparati, aveti un pic de RevitaLift?
- oameni buni, cu suflet bun, daca aveti placerea sa-mi dati pentru unghii false
- va rog, imi dati sa-mi iau un Tullamore Dew?
- o impachetare cu alge, atat va cer, stimate domn
- macar o lentila de contact albastra, uitati-va in simularea asta ce bine mi-ar sta
- as vrea o geanta Gucci, io-s de plasa asta?

Canta, copacule, canta!

Tuesday, March 4, 2008

Unii chiar fac arta, in timp ce la noi se fac cartofi infipti in tepuse in Piata Revolutiei.

Conceput de Anna Liu si de Mike Tonkin, "Copacul cantator" e in UK, la Crown Point si e mare atractie.
Cele 350 de tevi emit sunete aleatoare in momentul cand vantul trece prin ele, indiferent de directie.

Enjoy

In piscina cu vedere la zapada

Monday, March 3, 2008

Am fost la munte. Sala, sauna, jacuzzi, piscina, restaurant libanez. 5 stele. Mult frumos.
Totul curat, dichisit, de buna calitate. Oamenii primitori, discreti si plini de solicitudine. Si cu multa initiativa: sa va mai aducem, puteti merge si acolo, aveti acces si acolo, puteti sa mai faceti si aia, va recomadam si cealalta.












Din sala de forta vedeai piscina. Din piscina vedeai muntii cu zapada. Gresie incalzita, muzica de chill out, halate pufoase si spuma multa in jacuzzi.

A fost o experienta aproape de Nirvana. Unde mai pui ca a inceput sa si ninga a la Petre Ispirescu.

E superb, nu e scump si e muuuult mai bine decat sa freci menta in Bucuresti la cafenele si in trafic.

Azi m-am trantit in iarba

Saturday, March 1, 2008














Azi am fost in Herastrau. Frumos afara, lume multa. Eu, Ema, Adina, Alex, Raul si Bubu.

Am mancat ceva la Taverna si am mers la plimbare.
N-am rezistat si m-am trantit. Imediat am fost luat la blitzuri. E bine pe iarba.
Vine primavara si-o sa fie si mai bine. Am vorbit cu baietii si o sa facem o iesire la o cabana cand inverzeste. Frumo!

Cand v-ati trantit ultima data in iarba?

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro