Flori, fete sau baieti?

Friday, December 7, 2007

Am primit pe mail niste poze. Cu niste fete. Unele dragute, altele mai putin dragute.
Astea ar fi pozele:



























































Ok, am zis. Niste asiatice. Tailandeze?

NU! Am gresit grav. Sunt niste tailandezi!

Va prezint concursul Miss Transvestite Thailand.

Mie imi e teama sa ma mai bag in seama cu vreo tipa despre care nu am referinte clare. O sa patim ca-n bancuri.

Si ca in spotul asta:




De-acum, in loc de "Ce numar de telefon ai?" ar fi "Care e numele de botez?", "Dar sexul?". "Ai certificatul de nastere la tine?".

Eu sunt bulversat.

2 comments:

LadyWorst said...

Dragul meu,
Inainte de a posta ceva, poate e frumos sa te documentezi o clipa. Ai luat drept buna o informatie pe care ti-a trimis-o cineva care la randul lui a primit-o de la cineva... si tot asa pana s-a ajuns la cine stie ce frustrat care nu poate avea fetele din imagine si se gandeste, ca vulpea din fabula, ca strugurii sunt prea acri. Imaginile pe care le dadeai tu sunt de la Mis Asia 2004 si sunt intr-adevar fete, chiar unele foarte frumoase. Daca nu ma crezi, poti verifica aici: english.people.com.cn/200410/26/eng20041026_161607.html

robin simion said...

Draga mea,
Inainte de aposta ceva, poate ca m-am documentat. Pentru ca este frumos. Am intrat pe google images si am data cautare "miss transvestite thailand". Prima pagina e plina de fetele astea si mi-am zis ca trebuie sa fie adevarat.
Ai dreptate, astea sunt tipe. Si eu am facut un inceput de documentare. Dar, cand vezi prima pagina plina de ele, iti vine sa crezi ca e reala informatia.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro