Eden - Iadul pe pamant

Tuesday, December 18, 2007

Am primit sesizari de la cititori. Oameni de incredere.
Se pare ca drumul spre Rai e dat dracului.

"Pensiunea EDEN din SINAIA se dovedeste a fi chiar contrariul numelui pe care il poarta. Nu te astepta sa gasesti raiul pe pamant acolo, ci un comportament innaceptabil din partea proprietarilor. Este treaba voastra daca doriti sa fiti tratati mizerabil, injurati daca aveti "tupeul" sa le atrageti atentia asupra disfunctionalitatilor.
Care ar fi punctele "forte" ale acestei pensiuni:
1. mizeria. Din baie: prosoape vechi si imbacsite cu care abia daca ti-ai sterge animalul dupa baie acasa...cada neagra (si unde mai pui ca daca vrei acea camera mai mare, cu cada, platesti un supliment de 20 lei - camera ajungand la 100 lei). Mucegai. Toaleta murdara. Oglinda cu praf. Mizerie. Din camera: o patura jegoasa, cu fire de par de la alti clienti, in dulap - patura pe care sigur va trebui sa o folositi dupa cum veti citi mai tarziu. Asternuturi vechi. Geamuri murdare.
2. frigul: domnii proprietari fac economie pe banii clientilor
3. zgomot: aveti grija, trenul trece pe langa pensiune! Daca va place sa ascultati "glasul rotilor de tren", este locatia ideala.
4. comportamentul execrabil al gazdelor: la ele in camere- cald, in rest frig, cand le atragi atentia si ii intrebi daca banii pe care ii platesti sunt doar pentru a dormi 5 ore in ger, ti se spune ca da, pentru asta platesti. In loc sa incerce sa remedieze situatia, tu esti cel vinovat, tu, pentru ca iti doresti sa fii respectat si tratat decent pentru banii pe care ii dai. cand la sfarsit le spui ca pana si cada e mizera, esti bagat "in pizda ma-tii"!!!!! Foarte frumos, nota 10 pentru gazde.
In concluzie: doriti sa fiti tratat ca ultimii oamenii pentru banii dvs? Sunteti masochisti? Vreti un sejur de calire, pentru a suporta mai usor gerul de afara? Va place sa fiti injurat? Alegeti pensiunea EDEN, unde toate cosmarurile devin realitate!"

Cineva de la OPC pe fir?

Nu ma surprinde. Deloc! Suntem sub pamant cu serviciile.
Oamenii habar nu au ce trebuie sa ofere clientilor, in ce conditii si cum sa se poarte cu acestia. Ei cred ca e ca pe vremea altora cand nu aveai alternativa. Slava Cerului ca incepe, prin unele zone, sa se simta imbunatatiri.
Nu la Eden!

O idee de cat de organizati si interesati sunt pe http://www.pensiuneaeden.ro/

E DE(N) ras.

1 comments:

Anonymous said...

Subscriu la cateva comentarii despre pensiunea Eden din Sinaia.
La sosire am intrebat daca ccc camera are baie proprie, raspunsul, DA!
Cand am ajuns acolo, era o baie la 2 camere.
Am trecut cu vederea, oricum eram numai noi pe etaj, o familie cu un copil de 4 ani.
Insa dupa o zi a mai venit cineva, asa ca baia - comuna.
Noi NU! am avut prosoape; cada la fel de neagra...:( dar mare....:D Cum era cam racoare, (veneam de la mare unde era f. cald, neobisnuiti, am zis noi), nu puteam face baie nici daca vroiam (te umplea greata numai daca te uitai la tot jegul de pe ea), nu aveam dop la cada....ca sa ma incalzesc la picioare cat de cat am trebuit sa tin piciorul in loc de dop!!! :))) Cand ma gandesc acum ma apuca si rasul. :)))
La usa nu era incuietoare, puneam consoarta sa tina de sase.:)))))
Capacul de la toaleta, rupt.
Trenul se auzea din camera.
Camera fara geamuri laterale - eu sunt o fire mai claustrofobica (din fericire nu am stat prea mult in ea), era una sus - frumoasa si romantica cand a fost senin noaptea si am putut vedea stelele :)))
Camera insa era curata cand am ajuns, cu spoturi, TV, dulap, cateva pahare fooooarte prafuite :(, minibar pe hol, asternuturile - prima mea grija - erau curate, patura un pic cam subtire dupa gustul meu, dar in cearsaf curat.
Ca sa ajungem la camera, urcam pe niste scari atat de unguste.....nu cred ca o persoana mai poderala avea loc....mie mi-era frica sa nu cad cand coboram....
Cand am intrebat de caldura, caci ne era cam frig, au zis ca dau drumul numai in sezon. (nu era sezon, era septembrie, dar a fost o perioada foarte friguroasa, nu stiu daca va aduceti aminte, noi a trebuit sa ne mai luam un rand de haine de acolo, luasem noi bluze, dar a trebuit sa ne cumparam pulovere...asa de frig ne-a fost)
Despre gazde nu am de spus nimic, nici rau nici bun, nu prea le-am vazut decat la sosire iar la plecare eu nu ca s-a dus consoarta sa-si ia buletinul si am plecat.
Parerea noastra, vom incerca in alta parte, totusi.
Nu foarte nemultumiti, dar nici prea incantati. Am ramas cu un "Nu prea...!" in gand.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro