Americanii lovesc din nou

Wednesday, December 12, 2007

Functionar al Ambasadei SUA, implicat intr-un accident rutier la Bucuresti

HotNews.ro
Una dintre masinile implicate in accident
Foto: Realitatea TV

"Un functionar al Ambasadei SUA a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in Bucuresti, in urma caruia o femeie a fost ranita, informeaza Realitatea TV. Martorii oculari citati de reporterul postului au afirmat ca masina la volanul careia se afla functionarul Ambasadei avea o viteza foarte mare si ca soferul mirosea a alcool, dar a refuzat testele de alcoolemie.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe Bulevardul Beijing, in apropierea Ambasadei Chinei.

Pentru descarcerarea femeii a fost nevoie de interventia unei echipe a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Femeia a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Floreasca, dar se afla in afara oricarui pericol.

Nu este prima data cand un angajat al Ambasadei este implicat intr-un accident rutier. Cel mai cunoscut caz este cel petrecut in decembrie 2004, cand liderul trupei Compact, Teo Peter, a murit intr-un accident produs de un puscas marin american. Alte accidente in care au fost implicati angajati ai Ambasadei au avut loc in februarie 2005 si in iunie a.c.."

Deja-vu, deja-vu...

Masini in trafic, accident, SUV, angajat al ambasadei americane, lovit alta masina, accidentat.

Merge si omul, americanul, prostanul, tantalaul, acest Mesia venit la noi in tara sa ne explice cum e cu civilizatia, cu evolutia, cu salvarea planetei, pe un bulevard din capitala.... si mergea tare. N-a contat ca e pe piatra cubica si aproape ninge. El e american cu masina mare si nu are ce sa i se intample. Mai ales ca e american. Prostan. Tantalau.

A derapat, normal, a intrat frontal in Tico ce mergea in treaba lui spre casa. In Tico - o femeie ce mergea spre casa, poate. La copii, la sot, la iubit, la parinti. Dupa ce a muncit. N-a mai ajuns. A ajuns acasa la Floreasca. La Urgenta. Ca a lovit-o un american, un prostan, un tantalau. Care nici macar nu s-a dat jos din masina sa vada ce se intampla cu femeia a carei maisni a facut-o zob. A preferat sa astepte sa vina alti americani, alti prostani, alti tantalai, altii din neamul lui Mesia, sa-l protejeze de camere, de oameni, de omenie si de nasurile celor care simteau alcool. Si prostie. Si lipsa de orice, cum spun ei, common sense.

A stat o jumatate de ora in masina dupa care s-a bagat in alta. Tot a ambasadei. A ambasadei statelor unite. A ambasadei prostanilor. A ambasadei tantalailor.

Sunt convins ca, daca a intrebat ce s-a intamplat cu soferul masinii lovite, a intrebat pentru a vedea cat de grava e fapta lui, nu daca un om mai traieste sau e pe moarte sau sufera.

Dupa care a plecat. La ambasada prostilor. A indobitocitilor. A celor care fac ce li se spune fara sa gandeasca sau sa se intrebe daca e bine. Capete seci, hamburgeristi, umflati, ingalati.

Un taximetrit roman, pe care nu dai doi bani daca il vezi in trafic, este un om bun. A coborat sa vada ce are femeia si a sunat la salvare. Si era surprins ca hamburgeristul nu a coborat. Neomul care a stat cu mana la ochi in masina. Carnatul.

Imi doresc sa fie retras de la post si sa ma duc in tara lui. In tara prostanilor, a tantalailor, si sa dau peste el. Inainte si inapoi. Si sa nu ma intreb ce simte.

Si daca or sa ma intrebe de ce nu ma intereseaza de el o sa spun ca eu sunt dintr-o natie binecuvantata, delegata sa salveze omenirea si nu am timp de sentimente prostesti si de dreptate.

Vorba unui cantec:
"
Americanii-s de vina,
Futu-i in gura sa-i fut."


4 comments:

Anonymous said...

Cretin si dobitoc, pe de o parte, si animal, pe de alta. Slava Domnului ca n-a mai murit nimeni. Sa vedem consecintele, desi, avand cazul Teo Peter ca exemplu, o sa le vada mama-mare. Poate ca n-ar trebui impuscat asta, da' batut zdravan tot ar trebui. Rupte mainile si picioarele, sa vedem cu ce mai conduce vaporu' ala de-i zice el masina. Sau poate ca in cartea tehnica a masinii nu era scris ca in Romania exista niste masinute numite Tico si care trebuie evitate. M-am razgandit: l-as impusca. Ca sa nu mai aiba pe cine lovi. Poate pe Scaraotzchi, la portile Iadului. Natie de oameni cu basini in cap!

Anonymous said...

Trist dar adevarat. Ceea ce este cel mai grav este ca astfel de incidente se intampla parca din ce in ce mai des si cu toate astea nimeni nu face NIMIC.

Anonymous said...

Ce-i mai grav este ca NOI, STATUL NOSTRU pe care il platim zilnic sa stea, nu face NIMIK.
PS nu cred ca a plati cu aceeasi moneda,recte a calca peste un american inainte-inapoi- inainte-inapoi rezolva ceva. Dimpotriva, te face fratele lui. Cred ca lupta noastra trebuie dusa cu AI NOSTRI, care rept STAU in STAT.
N-avem protectie. Punct.

robin simion said...

Evident ca era ipotetica razbunarea mea. E greu de acceptat ca nu suntem siguri in tara. Ca ne pot juca altii sub roti fara sa se intample ceva.
Ptiu!

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro