Teo, spune-mi ca-ti place!

Tuesday, November 27, 2007

Azi-dimineata m-am trezit ca un trandafir cu Teo. Ea era la teve. Intr-un spot. Asta:




Cum ar veni, dumneai ar trebui sa ne inspire incredere. Sa ne faca sa consumam acest produs. Ca, doar stim, Teo este o persoana puternica, independenta si inteligenta. M-am uitat si eu ca prostul cum dadea doamna(puternica, independenta si inteligenta) din capsor a aprobare de fiecare data cand domnul director deschidea gura.
Nu! NU asteptam sa termine ideea, sa vedem ce are de spus, sa analizam si sa vedem daca suntem de acord sau daca ne-a convins sau daca pare credibil ce spune. Nu, nu. Noi aprobam instant. Poate agentia i-a spus: "Teo, acum ca ai semnat contractul, il aprobi pe domnul DIRECTOR. Stii, dumnealui te plateste."

Mai e si a doua varianta in care ea, ca sa arate ca merita banii, si-a dat toata silinta. Ba chiar mai multa.

Imi pare rau ca Danone, pentru a-si reveni din vria cu dioxina(adevarata sau falsa), a apelat la persoane de incredere care dau din cap neconditionat.

Aia nu e Teo pe care o vezi la teve fiind EA(mentionez ca nu sunt in target, analizez numai). Aia e Teo care da din cap. Teo aprobatoarea.

SHOW ME THE MONEEEEEY!

Bravo Danone. Bravo Young & Rubicam. Bravo Teo.

Parerea mea: nu asta e imaginea de care aveati nevoie.

PS. Si cat au chinuit-o pe treptele alea. E foarte atenta sa nu cada. Acolo e naturala! Ca sa nu mai zic ca in primele cadre sta cu lingurita in gura pana termina vecina de vorbit. :)) Si, ca sa fiu rau pana la capat, ia cadrul cu reflexia in geam din fabrica trece cu cativa metri de panoul de comanda albastru. Dupa care la cadrul cand spune "Foarte clar!" e mai in spate. merge si-asa. :) Ca sa nu mai zic ca fundalul holului pe care merg e de un fel si cand e prim plan pe ei.. e alta poveste in spate. Ce sa-i faci tre' sa dea bine la cadru.

2 comments:

DeeDee said...

Doamneeeee, cate critici!!!! :((((
People in the branch doar :P

Anonymous said...

am si eu o curiozitate: oare au crescut vanzarile danone de cand si-au tras endorserii astia vezi-doamne-credibili? eu cred/sper ca romanul e istetz si zice<...> si ca mai rau au facut...si ca, mai mult, endorserii sunt trasi in jos de ac aparitii 1.pt ca s-au asociat cu cine nu trebuia/cand nu trebuia si 2. pt ca se vede clar in ochisorii lor BANUL in loc de pulpila...ceeace sucks for toata lumea implicata...cine se scuza se acuza; e elementar...mai bine plateau un strateg bun cu banii aia )))

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro