IKEA te mananc!

Tuesday, August 21, 2007















De la IKEA se cumpara de-ale casei.
Intr-un colt, la etaj, au si de-ale gurii.

Nu stiu cum e cu mobilele si decoratiunile dar in zona de mancare e tot mai rau.
Ma refer la:
- furculitele de plastic ce au inlocuit metalul. Probabil ca au zis ca nu meritam. Romanii si-asa sunt obisnuiti cu bataia de joc.

- sosul de la chiftelute e tot mai subtire. daca inainte statea frumos de parca nu-i venea sa se imprastie in tooata farfuria... acum e gata. E in control. Nu mai ai loc de el.

- prajiturile nu se mai dezlipesc bine de pe cartoanele lor. Acum ceva vreme luai spatula si puneai frumos prajitura pe farfurie. Acum din spatula se rostogoleste o masa amorfa si dulce. Scary!

- s-a mai luat si curentul. Probabil pentru a ne distrage atentia de la cele de mai sus.


Care sa fie problema?
Nu le-am multumit pemtru serviciile bune de la inceput(in afara faptului ca le dadeam bani)? I-o enerva vreun sef si isi baga picioarele? Le merge rau si nu mai au bani de detergent sa spele furculitele si de smacuri de bagat in sos si de unt, sau ce o trebui, sa se dezlipeasca prajiturile ca lumea? Au plecat expatii ce venisera sa le explice cum se face treaba buna? Sau pur si simplu li se rupe?

IKEA, nu te mai mananc!

1 comments:

Anonymous said...

Ce te miri? E "IKEA de Romania", facuta de suedezi, da'...cu romani, pentru romani! Adica toate nemultumirile tale inseamna de fapt..."adaptarea lor perfecta la situatie"; atata timp cat vine romanu' la IKEA, cu sticla goala de acasa, c-o observat ca-ti torni moca bautura din aparat, CAT vrea muschii tai, esti obligat sa...te adaptezi, nu?? Si-s convins ca am dreptate! Da-i romanului o unghie, si-ti ia tot corpu'! MOCA, bineinteles...Ce-ai crezut?? Hai Steaua.

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro