Sa bem paharul pana pe MIR!

Friday, July 27, 2007















Scandal la NASA: astronautii au plecat beti in misiune

Agentia spatiala americana are probleme serioase de imagine dupa ce s-a aflat ca austronauti ai NASA au zburat in spatiu dupa ce consumasera bauturi alcoolice. Medicii avertizasera ca acestia sunt atat de beti incat pot fi riscuri de securitate.
Pe de alta parte, NASA a anuntat, joi, ca un computer care urma sa fie instalat la bordul navetei spatiale Endeavour, programata pentru lansare in 7 august, a fost sabotat. Inginerii care verifica naveta spatiala au constatat ca firele unui computer care trebuia livrat Statiei Spatiale Internationale cu ajutorul Endeavour au fost taiate.
“Avarierea materialului a fost comisa intentionat de un angajat”, a declarat un purtator de cuvant al Agentiei spatiale americane, citat de cotidianul The Guardian in editia electronica.
(sursa: hotnews.ro)

Deci, cum sa va spun, ala micu' al meu a luat examenul de conducere. Si ne-am omenit un pic. Cum? Nu, dom'le... 2-3 sticle de whiskey cu colegii astronauti.

Roger, Roger.

Deci, unde ramasesem, io va iubesc doamna reporterita, sunteti preferata noastra. Aveti o dictie impecabila, de fapt, amadoua sunt impecabile. De unde stiu? Pai se vad prin bluza.

What's our Vector, Victor.

Sa stiti ca nu interfereaza cu misiunea. Se poate intampla, poate, o extruziune a degajamentului aflat intr-o apa de n-o sa pot dormi cu capu'n jos, ca de obicei.

We have clearence, Clarence.

Daca vrei sa ma iertati, am o naveta de baut. Pardon, condus.

3... 2... 1... naveta e in aer. Si la propriu, si la figurat.
Lasa bah foarfeca aia dreecu nu vezi ca ai tuns firele alea?

1 comments:

textier said...

si erau acolo in cosmos alcoolizati, turmentati, ebrietizati, da' beti...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro